Witaj w klubieDziewczyny dołączam równieżTermin wstępnie 17.04, wizyta na 29.08. To pierwsza ciąża i mimo, że planowana to oczywiście stres, obawy są, panikara ze mnie.. Chciałabym się niczym nie stresować ale nie da się
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj w klubieDziewczyny dołączam równieżTermin wstępnie 17.04, wizyta na 29.08. To pierwsza ciąża i mimo, że planowana to oczywiście stres, obawy są, panikara ze mnie.. Chciałabym się niczym nie stresować ale nie da się
Naprawdę cieszę się, że tu jestem i razem z wami. Wydajecie się wszystkie bardzo przesympatyczneWitaj w klubiegratulacje!
Akurat w temacie toxo się nie orientuję ale poszukaj tutaj na forum, napewno są dziewczyny które wiedzą co i jak
Ja miałam toxoplazmoze w ciąży wykrytą. Do końca ciąży brałam antybiotyk, żeby dziecko w brzuchu się nie zaraziło tym swiństwem.Jakoś można to leczyć? Co w takim przypadku skoro igM jest dodatnie?
Najważniejsze że w Twoim przypadku syn urodzin się zdrowy. Ja zapytałam na forum o wynik, ponieważ wydaje mi się, że igM 0,100 jest ujemne, bo przecież jest mniejsze od 0,60. Dziewczyny potwierdziły mi, że wynik jest ujemny, w poniedziałek wizyta u ginekologa, mam nadzieje, że potwierdzi moje wątpliwości. Matematyka jest matematyka, tylko nie wiem czemu wynik podali tak dziwnie, a nie np. 0,1. Wtedy nie byłoby żadnych wątpliwościJa miałam toxoplazmoze w ciąży wykrytą. Do końca ciąży brałam antybiotyk, żeby dziecko w brzuchu się nie zaraziło tym swiństwem.
Wiec tak. Musisz zrobić awidność klasy IGg, jak wyjdzie wysoka to spokojnie, stare zakażenie i nie masz się czego obawiać, natomiast jeśli niska to czym prędzej do ginekologa po antybiotyk bo czas działa na niekorzyść dziecka w tym przypadku...
Mój syn urodził się zdrowy.
Badalas proga? Póki to nie jest żywa krew to trzeba być dobrej myśliDziewczyny, czy miała któraś z Was śluz delikatnie zabarwiony na brązowo w 6 tygodniu ? Boję się że to poronienie
W poprzednim poście napisałaś przy IGm dodatni więc nie rozumiem już sama.Najważniejsze że w Twoim przypadku syn urodzin się zdrowy. Ja zapytałam na forum o wynik, ponieważ wydaje mi się, że igM 0,100 jest ujemne, bo przecież jest mniejsze od 0,60. Dziewczyny potwierdziły mi, że wynik jest ujemny, w poniedziałek wizyta u ginekologa, mam nadzieje, że potwierdzi moje wątpliwości. Matematyka jest matematyka, tylko nie wiem czemu wynik podali tak dziwnie, a nie np. 0,1. Wtedy nie byłoby żadnych wątpliwości
Bo już zwariowałam, nie dopuszczam do siebie już innej chyba kwestii. Dam znać co powie lekarz w poniedziałekW poprzednim poście napisałaś przy IGm dodatni więc nie rozumiem już sama.
Tak czy siak życzę Ci, żebyś nie miała tego świństwa![]()