Mama1raz
Fanka BB :)
W sumie jestem zapisana na 23.09 to będzie 12 tydzień .jeszcze nie. Dopiero koło 12 tygodnia. A w 10 tygodniu robię Sanco.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W sumie jestem zapisana na 23.09 to będzie 12 tydzień .jeszcze nie. Dopiero koło 12 tygodnia. A w 10 tygodniu robię Sanco.
no i superW sumie jestem zapisana na 23.09 to będzie 12 tydzień .
w poprzedniej ciąży robiłam i trochę wtedy porównywałam te dostępne testy i ten wypadał najlepiej. I chyba najszybciej jest wynik bo ok tygodnia się czeka.Masz jakiś konkretny powód dlaczego Sanco? Tyle tego jest, że sama nie wiem na który się zdecydować żeby było dobrze..
Tak, 10 września na pobranie krwi, a 24 września usgJesteście już zapisane na prenatalne ?
bierzesz pakiet rozszerzony ?w poprzedniej ciąży robiłam i trochę wtedy porównywałam te dostępne testy i ten wypadał najlepiej. I chyba najszybciej jest wynik bo ok tygodnia się czeka.
zdaje się, że teraz już tylko jest pakiet rozszerzony.bierzesz pakiet rozszerzony ?
Dziewczyny, marcówki dopiero teraz zakładają grupę prywatną. Serio, poczekajmy jeszcze chwilę.
Też jestem za tym żeby poczekać z wątkiem prywatnym.Też tak myślę ktoś może się dopiero dowiedzieć, że jest w ciąży![]()
Tak 24 września pobranie krwii do PAPPA i USGJesteście już zapisane na prenatalne ?
Witaj ja też mam termin na 1 kwietniaCześć.To ja też dołączę, według wyliczeń termin porodu 1 kwietnia. To już moja druga ciąża
![]()
Ooo, to superTeż jestem za tym żeby poczekać z wątkiem prywatnym.
Tak 24 września pobranie krwii do PAPPA i USG
Witaj ja też mam termin na 1 kwietnia![]()