Bobobejbe4
Zaciekawiona BB
Zawsze chciałam chłopca a teraz w ciąży jakieś takie przeczucie mam że dziewczynka i szczerze to nawet bardziej bym chciała dziewczynkęMoże przeczucie
Właśnie ! Macie przeczucie co będzie ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zawsze chciałam chłopca a teraz w ciąży jakieś takie przeczucie mam że dziewczynka i szczerze to nawet bardziej bym chciała dziewczynkęMoże przeczucie
Właśnie ! Macie przeczucie co będzie ?
W czwartek mam wizytę już u mojego prowadzącego to się dopytam dokładnieJa dostałam skierowanie na badania od ginekologa prywatnie. Powiedział mi gdzie mam zadzwonić i gdzie odbywają się badania na nfz
Mam od swojego prywatnego lekarza, w poprzedniej też miałam od prywatnego.A skierowanie musi być z palcówki z NFZ? Bo chodzę prywatnie do ginekologa i pewnie od niego skierowanie nie będzie honorowane?
właśnie chodzi mi o to że to my na l4 idziemy, rezygnujemy z pracy, nasze ciało się zmieniaeee to chyba od chłopa zależy. Mojemu życie również się wywróciło do góry nogami bo zaangażował się mocno w wychowanie. Oboje zmieniliśmy się po porodzie córki. Tylko no... ciąży nie przechodzi a raczej jej skutki uboczne, wyładowania pod wpływem hormonów czy też latanie po zachcianki![]()
masz rację, najbardziej denerwuje mnie fakt tego zawieszenia w pracy. Wszystko niby cacy cacy, jak wszyscy dostają podwyzke to ty też bo to gwarantuje kodeks pracy, ale już starać się o wyższe stanowisko nie masz jak....właśnie chodzi mi o to że to my na l4 idziemy, rezygnujemy z pracy, nasze ciało się zmienia
Wiadomo w wychowanie idziemy razem
Mój mąż wogole wychowuje ze mną moje dwoje dzieci z poprzedniego małżeństwa więc dla mnie szacun bo traktuje jak swoje