kolor nadzieji
Fanka BB :)
mi przy tsh 2,4 gin wprowadził euthyrox 12,5. A tak to wyniki masz ladneHej dziewczyny. Przyszły wyniki .. chyba nie jest aż tak źle ..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi przy tsh 2,4 gin wprowadził euthyrox 12,5. A tak to wyniki masz ladneHej dziewczyny. Przyszły wyniki .. chyba nie jest aż tak źle ..
Czekamy razem z Tobą. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządkuwczoraj bylam u lekarza i powiedział że jeszcze nie mozna wykluczyc pozamacicznej. kazdy lekarz mowi co innego. dzisiaj juz dostałam dla mnie to normalna miesiaczka, bylam tez na becie i czekam na wyniki
dzisiaj dostałam okres, i beta zaczela spadac bo rano robilam i jest przyrost tylko o 16% wiec za pare dni powinna jeszcze bardziej spaść.Czekamy razem z Tobą. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku
dzisiaj dostałam okres, i beta zaczela spadac bo rano robilam i jest przyrost tylko o 16% wiec za pare dni powinna jeszcze bardziej spaść.
powodzenia dziewczyny![]()
wiem, będę robić betęU mnie w CP były przyrosty nawet 1-3% nadal to przyrosty a nie spadek. Także kontroluj![]()
Jak tam dzisiaj ?tak, pisałam o tym przy okazji pierwszego posta. ciąża potwierdzona 24.08 na USG, pęcherzyk w macicy, 0.59cm
Ja na szczęście nie mam zgagi. Dzisiaj przyszła mi ochota na kebabaDziewczyny czy Was też męczy zgaga? ja dziś co zjem to masakra
Mnie zgaga zaczęła męczyć od samego początku, polecam ciepłą wodę z imbirem ewentualnie ginekolog dał mi prevomit, jest on bez recepty dla kobiet w ciążyDziewczyny czy Was też męczy zgaga? ja dziś co zjem to masakra