Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pierwszy poród też planowałam SN ale skończył się nagłą cesarką bo córka zaczęła się dusić, na szczęście decyzję o cięciu podjęto szybko i urodziła się cała i zdrowa.Ja planowałam w pierwszej ciąży SN, chodziłam na zajęcia, naczytałam się, a po kilku próbach wywołania porodu i tak musiałam się zgodzić na CC
Ale stanęłam na nogi błyskawicznie i czułam się naprawdę dobrze, więc teraz mniej się obawiam CC niż SN![]()
Chyba naprawdę trzymałaś bo było super! Na poczekalni myślałam, że jajko zniosę ale w gabinecie pełen luz, w życiu nie spodziewałam się że trafię na tak zabawnego doktora i że świetnym podejściem. Tym razem z USG 7+1, fasolka od czwartku urosła z 0,5cm do 1 cmTrzymam kciuki daj znać po wizycie![]()
ja rodziłam bez a syna z znieczuleniem no poród bajkaChyba naprawdę trzymałaś bo było super! Na poczekalni myślałam, że jajko zniosę ale w gabinecie pełen luz, w życiu nie spodziewałam się że trafię na tak zabawnego doktora i że świetnym podejściem. Tym razem z USG 7+1, fasolka od czwartku urosła z 0,5cm do 1 cmOd razu mi lżej na duszy że mam tą wizytę za sobą.
A co do ostatniego tematu, to też chciałabym rodzić SN, ale jak wyjdzie to czas pokaże.. A czy któraś z was rodziła ze znieczuleniem i bez i może powiedzieć czy i jak to pomogło?
No właśnie można dużo planować, a życie swojePierwszy poród też planowałam SN ale skończył się nagłą cesarką bo córka zaczęła się dusić, na szczęście decyzję o cięciu podjęto szybko i urodziła się cała i zdrowa.
Świetne wieściChyba naprawdę trzymałaś bo było super! Na poczekalni myślałam, że jajko zniosę ale w gabinecie pełen luz, w życiu nie spodziewałam się że trafię na tak zabawnego doktora i że świetnym podejściem. Tym razem z USG 7+1, fasolka od czwartku urosła z 0,5cm do 1 cmOd razu mi lżej na duszy że mam tą wizytę za sobą.
A co do ostatniego tematu, to też chciałabym rodzić SN, ale jak wyjdzie to czas pokaże.. A czy któraś z was rodziła ze znieczuleniem i bez i może powiedzieć czy i jak to pomogło?