Ok, już piszę do moderatorki głównej aby Cie dodałaJasne, bardzo proszę,chętnie się z Wami zapoznam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ok, już piszę do moderatorki głównej aby Cie dodałaJasne, bardzo proszę,chętnie się z Wami zapoznam![]()
Kurcze nie wiem jak to jest, ale chyba przychodzi link we wiadomosci do forum prywatnegoTo mam czekać na jakiś link do forum prywatnego czy jak?![]()
Ja też chętnie dołączę do wątku prywatnegoJasne, bardzo proszę,chętnie się z Wami zapoznam![]()
Wszystko ma sens, każdy wątek przyszłych mamusiek robi się prywatny, jest otwarty jakis czas a później już nikt nie może podczytywać co tam piszemy, co jest w tym bez sensu? A dołączyć można poprzez dodanie danej osoby przez główna moderatorkę całego forum.Jaki jest sens tej strony jak zakładacie wątek prywatny?? i nawet nie wiadomo jak się dołączyć czy jak to działa. Bez sensu.
Jaki jest sens tej strony jak zakładacie wątek prywatny?? i nawet nie wiadomo jak się dołączyć czy jak to działa. Bez sensu.