reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
Jestem wysoka ale mam też nadwagę w pierwszej ciąży przed dieta przytyłam a na diecie już nie. W drugiej rodziłam w 39tc z wagą taka jak przed ciążą. Na chwilę obecną mam 1kg na minusie (zawsze na niskim IG najpierw mi spadała a później rosła do wyjściowej)
A jesteś już teraz na diecie z niskim IG?

Tak. Od początku ciąży. Może też dlatego jeszcze cukier nie świruje. W poprzedniej ciąży dopiero w 3 trymestrze miałam insulinę a tak tylko dieta
Ja jestem na siebie zła, bo aż tak się nie pilnuję, często jestem już głodna a nie mam czasu zrobić sobie posiłek to biorę na szybko jakiś owoc czy przekąskę. I teraz zaczęłam myśleć, że może mi te cukry wariują i dlatego to wszystko tak słabo rośnie :(

Cześć Dziewczyny 😀
Melduję termin 9.04.2026
Po 6 latach starań, postanowiliśmy ostatni raz podejść do ivf i mamy to 😀
Powodzenia wszystkim🍀
Witaj, mam nadzieję że zostaniesz z nami aktywnie 😊

Ja dziś tragedia dzień, spać bym mogła cały dzień, właściwie ciągle leżę 😏 pogoda i samopoczucie do d***y.

reklama
Do góry