reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
Ja już się cieszyłam, że ostatnie dwa dni czuje się super. Zero mdlosci, zero zawrotów glowy i tak przyszedł weekend i nie mam siły na nic... Mój ukovhany psiak smierdzi jak nigdy, a o jedzeniu nawet nie moge myśleć... i tak zalegam od rana na kanapie... Jesteście już na etapie, kiedy dolegliwości mijają? Kiedy to się skończy? 😬
Ja od dwóch dni chodzę i się zastanawiam czy te objawy zanikły już czy co, no
Mdłości coraz mniejsze, nawet powąchałam coś co mnie odrzucało i lekko dalej ale już nie tak jak wcześniej i oczywiście stres

Dostalam wyniki glukozy. Czy te normy sa ok w ciąży?
Bo ostatnio miałam te wyniki wyższe na czczo 5,36 i 5,53

Załączniki

• IMG_9655.png
    IMG_9655.png
    51,4 KB · Wyświetleń: 28
Ja dzisiaj wyjątkowo dużo zrobiłam. Jutro mamy gości więc większość jedzenia naszykowana, chata już prawie posprzątana, pranie zrobione. Jeszcze tylko poprasować firanki i można odpoczywać.
Dzisiaj się czuję wyjątkowo dobrze, nie jestem aż tak bardzo zmęczona. Wczoraj wieczorem miałam lekkie kręcenie się w głowie ale tak to wszystko git. Mdłości i wymiotów nadal nie ma :o ciekawa jestem przy po prostu mnie to ominie, czy jeszcze przyjdą
To chyba jesteś tą szczęściarą bez mdłości i wymiotów :) U mnie też tego brak, czasami trochę zemdli, ale delikatnie. Oczywiście w mojej sytuacji to średni znak :( Chociaż zmęczenie jest konkretne, wrażliwość na zapachy też mocna

@unikke1 a tak z ciekawości, Twoje zarodki na USG miały takie same wymiary czy jest między nimi różnica? Bo to jest ciąża dwuowodniowa, prawda?

@unikke1 a tak z ciekawości, Twoje zarodki na USG miały takie same wymiary czy jest między nimi różnica? Bo to jest ciąża dwuowodniowa, prawda?
Jest różnica między nimi, jeden miał chyba 0,93 a drugi 1,18 cos takiego.
Na razie mam zaznaczone dwukosmówkowa ale to chyba też dwuowodniowa? Ja się jeszcze tak nie znam za bardzo 😱aż wstyd przyznać ale staram się jak najmniej czytać

Jest różnica między nimi, jeden miał chyba 0,93 a drugi 1,18 cos takiego.
Na razie mam zaznaczone dwukosmówkowa ale to chyba też dwuowodniowa? Ja się jeszcze tak nie znam za bardzo 😱aż wstyd przyznać ale staram się jak najmniej czytać
2 jajowa to zawsze dwuowodniowa.
To te bezpieczniejsze bliźniaki.

2 jajowa to zawsze dwuowodniowa.
To te bezpieczniejsze bliźniaki.
No ogólnie moja lekarka powiedziała, ze zawsze ciąża bliźniacza to wielkie ryzyko i do samego końca tak naprawdę nie wiadomo co będzie. Kazala mi za dużo nie czytać i na razie myśleć o pozytywach, bo negatywów i różnych rzeczy które mogą się wydarzyć jest zbyt wiele 😂

reklama
Do góry