Wioleta93
Fanka BB :)
Jedyne co mogę zjeść w miarę bez problemu to burger z kurczakiem z MacaAhh no i mąż był dzisiaj na zakupach i wstąpił mi po maczka, na którego miałam ochotę juz od chyba miesiąca![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedyne co mogę zjeść w miarę bez problemu to burger z kurczakiem z MacaAhh no i mąż był dzisiaj na zakupach i wstąpił mi po maczka, na którego miałam ochotę juz od chyba miesiąca![]()
Ja od dwóch dni chodzę i się zastanawiam czy te objawy zanikły już czy co, noJa już się cieszyłam, że ostatnie dwa dni czuje się super. Zero mdlosci, zero zawrotów glowy i tak przyszedł weekend i nie mam siły na nic... Mój ukovhany psiak smierdzi jak nigdy, a o jedzeniu nawet nie moge myśleć... i tak zalegam od rana na kanapie... Jesteście już na etapie, kiedy dolegliwości mijają? Kiedy to się skończy?![]()
To chyba jesteś tą szczęściarą bez mdłości i wymiotówJa dzisiaj wyjątkowo dużo zrobiłam. Jutro mamy gości więc większość jedzenia naszykowana, chata już prawie posprzątana, pranie zrobione. Jeszcze tylko poprasować firanki i można odpoczywać.
Dzisiaj się czuję wyjątkowo dobrze, nie jestem aż tak bardzo zmęczona. Wczoraj wieczorem miałam lekkie kręcenie się w głowie ale tak to wszystko git. Mdłości i wymiotów nadal nie maciekawa jestem przy po prostu mnie to ominie, czy jeszcze przyjdą
Jak se przeliczyłam to wychodzi ok. Mimo że później rosło to nie przekroczyło normyDostalam wyniki glukozy. Czy te normy sa ok w ciąży?
Bo ostatnio miałam te wyniki wyższe na czczo 5,36 i 5,53
Jest różnica między nimi, jeden miał chyba 0,93 a drugi 1,18 cos takiego.@unikke1 a tak z ciekawości, Twoje zarodki na USG miały takie same wymiary czy jest między nimi różnica? Bo to jest ciąża dwuowodniowa, prawda?
2 jajowa to zawsze dwuowodniowa.Jest różnica między nimi, jeden miał chyba 0,93 a drugi 1,18 cos takiego.
Na razie mam zaznaczone dwukosmówkowa ale to chyba też dwuowodniowa? Ja się jeszcze tak nie znam za bardzoaż wstyd przyznać ale staram się jak najmniej czytać
No ogólnie moja lekarka powiedziała, ze zawsze ciąża bliźniacza to wielkie ryzyko i do samego końca tak naprawdę nie wiadomo co będzie. Kazala mi za dużo nie czytać i na razie myśleć o pozytywach, bo negatywów i różnych rzeczy które mogą się wydarzyć jest zbyt wiele2 jajowa to zawsze dwuowodniowa.
To te bezpieczniejsze bliźniaki.
Ja dziś się popłakałam, bo mąż mi kupił... kukurydzę...Mam tak samo, plus jeszcze chce mi się ryczeć z bezsilności…