reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
kur.wa mac, cały czas czułam że coś się wydarzy. Czułam.

Zapisałam się prywatnie do jakiejś pierwszej lepszej ginekolog na 9.10. Zobaczymy co powie, jeśli pokieruje mnie dalej na szpital to pojadę, ale wolę narazie uniknąć polnej.

EDIT. Jadę jednak na IP, krew pojawiła się znowu.

Ostatnia edycja:
Ja sobie nie radzę :p też mnie męczą, w poprzedniej ciąży z czasem bylo tylko gorzej, doszły zaparcia. Mimo wszystkich metod, syropów itp. przeszło.. po porodzie 😅
O matko nie strasz ;d toż to tyle czasu do porodu ;D u mnie zależy od dnia i od tego co jem , bywa raz lepiej raz gorzej

kur.wa mac, cały czas czułam że coś się wydarzy. Czułam.

Zapisałam się prywatnie do jakiejś pierwszej lepszej ginekolog na 9.10. Zobaczymy co powie, jeśli pokieruje mnie dalej na szpital to pojadę, ale wolę narazie uniknąć polnej.

EDIT. Jadę jednak na IP, krew pojawiła się znowu.
Może tak jak u dziewczyn , jakiś krwiaczek się zrobił, będzie dobrze;) daj znać jak już będziesz coś wiedziala ;)

reklama
Do góry