reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

Tez mam dzis wizyte o 16tej :) U mnie 8+3.

Biore na wieczór 2 tabletki Xonvea, ale mam wrażenie, że z rozpoczęciem 9. tygodnia mdłości się jeszcze nasilły :( Co zjem, to i tak mi jest niedobrze później i muszę leżeć. Muszę dziś zapytać, czy zwiększyć dawkę tych tabletek. Pracuję zdalnie, codziennie przerwę obiadową wykorzystuję na turbo drzemkę :D

Bardzo się cieszę, że mąż popołudniami przejmuje naszego 4latka, ale z drugiej strony mam wyrzuty sumienia, że tak często jestem zbyt zmęczona, żeby się z nim bawić. Ehh, ciąza!

Kiedy mówicie swoim starszakom, że beda mialy rodzeństwo? :)
Kurcze przeoczyłam Twój powitalny wpis 😁
Daj znać po wizycie.
Ja powiem po prenatalnych jak będzie ok, czyli za tydzień 😊

reklama
Tez mam dzis wizyte o 16tej :) U mnie 8+3.

Biore na wieczór 2 tabletki Xonvea, ale mam wrażenie, że z rozpoczęciem 9. tygodnia mdłości się jeszcze nasilły :( Co zjem, to i tak mi jest niedobrze później i muszę leżeć. Muszę dziś zapytać, czy zwiększyć dawkę tych tabletek. Pracuję zdalnie, codziennie przerwę obiadową wykorzystuję na turbo drzemkę :D

Bardzo się cieszę, że mąż popołudniami przejmuje naszego 4latka, ale z drugiej strony mam wyrzuty sumienia, że tak często jestem zbyt zmęczona, żeby się z nim bawić. Ehh, ciąza!

Kiedy mówicie swoim starszakom, że beda mialy rodzeństwo? :)
Starszaków będę trzyma w niewiedzy dość długo, nie chce za szybko się dzielić nowiną z całym otoczeniem, a jestem pewna, że jak starszaki się dowiedzą to i cała szkola będzie wiedziała:D

Chciałam pisać częściej, ale przez samopoczucie, pracę itd. wyszło jak wyszło :D
Ale bede chciała zaglądać w miarę regularnie :)
Znam to, bo jak miałam taki najgorszy okres kiepskiego samopoczucia, to ani mi się zaglądać w tel nie chciało.
W sobotę miałam apogeum ale chyba wiem dlaczego...nie wzielam w piątek wieczorem bonjesty🤐 już czuję, że odstawienie będzie kiepskie...

Hej laseczki, czytam Was od początku, nie chciałabym tego stracić przez założenie wątku prywatnego, zajmujecie mi wieczorki :)
To moja 4 ciąża, bardzo nie planowana, termin na 9.04
Ok nadrobiłam, w jakim wieku macie dzieciaczki? Cieszę się że więcej nas tu wielodzietnych 😄

Znam to, bo jak miałam taki najgorszy okres kiepskiego samopoczucia, to ani mi się zaglądać w tel nie chciało.
W sobotę miałam apogeum ale chyba wiem dlaczego...nie wzielam w piątek wieczorem bonjesty🤐 już czuję, że odstawienie będzie kiepskie...
Właśnie dlatego się nie chciałam decydować na te leki wszystkie, odstawienie jest podobno straszne.

reklama
Do góry