reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

To masz bardzo zaradną córkę, że obiadki już gotuję. Super 🙌. Tobie też będzie łatwiej, będziesz miała więcej czasu aby zająć się maleństwem, bo Twoja Laurka już się sama czymś zajmie. U mnie to będzie Meksyk na początku pewnie, nie wiem jak pogodzę opiekę nad dwójką. Ale liczę na to, że jak podrosną będą się razem bawić 🙏.
Między córkami jest 23 miesiące. Myślę że to spoko jest. Starsza uwielbia młodszą. Teraz między młodsza a bobikiem będzie 19 miesięcy

reklama
To masz bardzo zaradną córkę, że obiadki już gotuję. Super 🙌. Tobie też będzie łatwiej, będziesz miała więcej czasu aby zająć się maleństwem, bo Twoja Laurka już się sama czymś zajmie. U mnie to będzie Meksyk na początku pewnie, nie wiem jak pogodzę opiekę nad dwójką. Ale liczę na to, że jak podrosną będą się razem bawić 🙏.
Jest zaradna w takich sytuacjach kiedy jej wygodnie 🤣. Akurat uwielbia wszystko co związane z gotowaniem więc z tym nie ma problemu. Ale jak ją poprosisz żeby coś posprzątała to nagle nie wie do czego służy szmatka czy odkurzacz 🤷🏼‍♀️ Ale najważniejsze dla mnie jest to że swoje podstawowe potrzeby jest w stanie sama sobie ogarnąć więc jak źle się czuję to mam spokój umysłu w tym temacie.
Niemniej wiem, że fajnie by było gdyby ta różnica była mniejsza bo mieliby więcej wspólnego ze sobą .

reklama
Między córkami jest 23 miesiące. Myślę że to spoko jest. Starsza uwielbia młodszą. Teraz między młodsza a bobikiem będzie 19 miesięcy
A to też będziesz miała dzieciaczki z taką samą różnicą co u mnie
Uff nie będę sama 🙏 Damy radę jakoś 😅 choć ja mam spore obawy.
A dziewczyny szykujecie się na karmienie piersią? Będziecie korzystać z pomocy doradcy laktacyjnego?

Do góry