Kurcze u mnie dlugo trwało badanie, byłam u niego na prenatalnych pierwszego i drugiego trymestru i każda wizyta trwała 30-40 minut, dokładnie badał i wszystko mówił po kolei, później po badaniu też długi wywiad i długa rozmowa, ja ogólnie byłam zadowolona z badania, teraz nie pracuje w profamilii i zapisałam się do innego lekarza. Gdyby nadal tam pracował też bym do niego poszła. Jestem zdziwiona ze Ciebie tak szybko zbadałJuż jestem po
To że mną nie gadał nic może dlatego że z mężem była, rzucił tylko jedno słowo chłopak i nic wiecej nie skomentował nawet po moim zapytaniu czy na pewno chlopak ;d tylko powtarzał ze dobrze i na końcu że póki co dobrze , u Ciebie rez trwało badanie 5 min ? ;d ogólnie to nie wiem naczytalam się złych rzeczy o Nim dla mnie był taki oo No wiadomo że prowadzić ciszy bym może nie chciała bo jednak wolę się wiecej dowiedzieć a tu bałam się pytać nawet![]()
reklama
No może to dlatego że prowadziłaś u Niego ciążę, a ja to tylko darmowe prenatalne robiłam pewnie stwierdził a niech jej lekarz prowadzący wszystko tlumaczy , ja nawet nie dowiedziałam się ile ma cm nic nie mówił tylko że dobrze i to wszystko powiedział że mogę iść na pobranie krwi także myślę że pewnie inne ma podejście jak prowadzi ciążę, ogólnie nie był chamem tak jak niektórzy opisywali ale nic się nie oddzywał;dKurcze u mnie dlugo trwało badanie, byłam u niego na prenatalnych pierwszego i drugiego trymestru i każda wizyta trwała 30-40 minut, dokładnie badał i wszystko mówił po kolei, później po badaniu też długi wywiad i długa rozmowa, ja ogólnie byłam zadowolona z badania, teraz nie pracuje w profamilii i zapisałam się do innego lekarza. Gdyby nadal tam pracował też bym do niego poszła. Jestem zdziwiona ze Ciebie tak szybko zbadał
Nie prowadził mojej ciazy, byłam u niego tylko na prenatalnychNo może to dlatego że prowadziłaś u Niego ciążę, a ja to tylko darmowe prenatalne robiłam pewnie stwierdził a niech jej lekarz prowadzący wszystko tlumaczy , ja nawet nie dowiedziałam się ile ma cm nic nie mówił tylko że dobrze i to wszystko powiedział że mogę iść na pobranie krwi także myślę że pewnie inne ma podejście jak prowadzi ciążę, ogólnie nie był chamem tak jak niektórzy opisywali ale nic się nie oddzywał;d
A no to nie mam pojęcia od czego to zależyNie prowadził mojej ciazy, byłam u niego tylko na prenatalnych

Też mam małą torbiel wykrytą jeszcze przed ciążą. I niestety też mam infekcję (bakteria Gardnerella). Leczenie dało mi w kość bardziej, niż sama infekcja. Nie pomogły globulki Fluomizin, więc jestem na metronidazolu doustnie. Po 3-4dniach nie spałam w nocy a pochwa jakby się wyjałowiła (świąd i pieczenie). A brałam jednocześnie probiotyk doustnie i myślałam, że będzie git. Po tych okropnych dniach zaczęłam stosować probiotyk dopochwowo (rano i wieczorem) + maść tranową na zewnętrzne części intymne. Pomogło! ulga nie do opisania. 9.10.mam ginekolog to zobaczymy. Mam nadzieję, że pozbyłam się tego dziadostwa!!!Mi dzis przy myciu zębów się cofnęło, codziennie mam odruch wymiotny ale cofki od wielkiego dzwonu xd na szczęście nie dużo, później cały dzień już luzik jakbym w ciąży nie była
Za to doświadczam fantastycznych uroków ciąży jak infekcja grzybicza (dzisiaj właśnie dostałam wyniki) i torbiel w piersi, łączę to ciążą ponieważ infekcji o ile pamiętam to nie miałam nigdy tak jak i torbieli.
Podziel się: