reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniowe słoneczka

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
co do mdłości to zajrzyjcie na watki u marcowych mamuś- my tez to jeszcze mamy...

reklama
ok. Zaglądnę na marzec.
Nie zostanę pierwszy raz mamuśką, mam już 4,5 letnią córeczkę. Niestety mdłości wtedy też były. Pamiętam, że chyba ustąpiły w czwartym miesiącu. Dzisiaj nie jest tak źle. Wytrzymam. Cześć, zaglądnę do Was później.

Cześć!
Muszę się Wam dziewczyny przyznać, że narazie nic nie przytyłam, brzuszek mam już twardy i rozciąga się więc troszkę pobolewa. Jak byłam z Wiwi w ciąży to na plusie miałam już 4 kilogramy, może tym razem nie przytyję aż 25 kg. Zdrowiej się odrzywiam, dużej wypoczywam i jestem, podobno, promienna.

dobra mam kwas:} mam straszne humory,, penamentnie sie kloce ze wszystkimi,, na razie waga stoi mi w miejscu,, mma apetyt na miesa tylko co jest uciazliwe deko;/,, słodyczy moich ulubionych nie trawie, a sledzie jak to wszystkie ciezarne jem bez ograniczen, z kalendarza wagi wzgledem wzrostu wyszlo mi ze przytyje33 kilo... straszne!ale coz to moja w sumie nasza pierwsza pociecha i wszystko na razie jest dla mnie takie ciekawie exscytujace! poza faza myslenia ze trzeba bedzie urodzic!ta mysl spedza mi sen z powiek i jest przyczyna moich koszmarow nocnych. ok dosc gledzenia,, pozdrawiam wszystkie mamcie :D

Ojej, Vera! Cierpisz na bezsenność, piszesz w nocy! Śpij więcej bo później to różnie bywa. Ja po pierwszym porodzie troszkę dłużej pospałam dopiero jak Wiwi miała 5 miesięcy a całą noc jak skończyla 1,5 roku (to byla tylko jedna noc). Teraz jest troszkę lepiej, ale drugi dzidzia w brzuszku gania mnie w nocy do kibelka. Też smakuą mi śledziki, ale staram się je ograniczać bo później mam dolegliwości żołądkowe. Według kalendarza mam przytyć ok. 13 kg. (to i tak dużo mniej niż pzytyło mi się się z Wiwi - a tutaj sobie nie żałowałam). Narazie waga stoi (i niech tak pozostanie jak najdłużej) a jem duuuuuuuuuużo więcej niż normalnie.

mam jakies klopoty zoladkowe.] mam nadzieje ze to chwilowe i niebede musiala udac sie do lekarza.przy mnie wszyscy pala wogole nic sobie nie robiac z tego ze mi sie wymiotowac che jak to wdycham, ale coz nie moge byc upierdliwa wystarczy ze mam humory juz gledzic nie chce!schudłam kilo;} juz kompletnie nie wiem jaka jest ta ciaza,jutro badania wszystkie;][mam nadzieje ze bedzie dobrze!moja pierwsa ciaza i pierwsze doswiadczenia:} fajnie poki co buzka dla Wszystkich

Vera gratuluję i innym dziewczynom też :) Vera a może Twoja dzidzia postanowi zrobić Ci prezent i rzeczywiście urodzi się 1 kwietnia :) ja sama urodziłam się w Prima Aprillis (27 lat temu) i od dzieciństwa nikt mi nie wierzył tego dnia jak przyznawałam się, że mam urodziny. Pozdrawiam Was cieplutko :) Ania

Hej, dziewczyny, nudno tu troszkę u nas. Piszcie coś. U mnie narazie ok. Samopoczucie bez zmian czyli nudności, wilczy apetyt. Nadal nie przytyłam chociaż mam duże skłonności i sporo zajadam.

reklama
Pozdrawiam Was dziewczęta, ja sama urodziłam Małgosię 5 kwietnia 2005, więc byłam w takiej samej sytuacji jak wy. To była moja pierwsza ciąża i pierwsza dzidzia, która teraz smacznie śpi w łóżeczku

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry