reklama

Kwietnióweczki 2008

ALBINIEC masz prawo masz i nkit ci tego nie odbierze ja uważam sparwe za zakończoną nie chce mi się rozważać.....jest mi jej szkoda i przykro za całą sytuację ale nie mam ochoty na ten teamt prowadzić dyskusji masz jej nr dzowń....ja na razie nie mam ochoty może i ona czuła się bardzo nieszczęśliwa ktoś ja skrzywdził itp ale ja na razie nie mam ochoty ją zbawiać czuje sie oszukana i tyle

a pozatym na naszych uczuciach tez zagrała ile razy martwiłysmy sie o Leonka jak był w szpiatlu jak przechodził infekcje itp i co nie ma żadnego dziecka..... skoro ją skrzywdzili czemu oszukuje innych nikt nie ma do tego prawa....

temat uwazam za zamknięty

reklama
w zasadzie to przeciez jak sie uprze to i tak moze sie pojawic na bb pod innym nickiem.. i pewnie na innych dzieciach juz..
a usuwanie zdjec moze cos dac - na formum moze wejsc kazdy, a na naszej klasie nawet jak juz ktos otwarcie podaje link mozna soebie galerie zatstrzec

zjadlam parowke baton musli teraz chrupki i arbuz..no swietna mieszanka matki karmiacej :-D

edit

Kaska a no nerwa ma przed kazdym zaśńieciem i to godzine..buuuuu
teraz dyma na brzuszku ale pewnie sie zbudzi zaraz zawsze tak jest jak siade

Ostatnia edycja:
Tak wogole to chcialam powiedziec, ze macie śliczne dzieciaczki. Moj mały łobuziak juz siedzi, wstaje i raczkuje. Na moment go nie mozna sposcic z oczu. Wczoraj nam poleciał z łożka całe szczescie nasze łoze jest dosc niskie a upadek był z amortyzowany ale rabanu narobił. Oczywiscie nascie sekund później juz chciał wyczyn powtorzyc.... szkoda gadac noi oczywiscie odkrył wczoraj, ze jak sie oprze raczkami o wanienke to moze sie podniesc, kapiel zamiast przyjemnoscia stała sie walka. Dawid chce stac a ze sie chwieje to ja go trzymam i nie mam jak myc a o siadaniu nie chce słyszec stojac lepiej widac hahah. Mowie wam, zaraz wam sie zaczną takie jaja z malenstwami dziac, ze szok. Ja codziennie cos nowego w nim odkrywam i to jest piekne. Buziaki dla Was i dzieciaczków. Po rady, jakby co to serdecznie zapraszamy na Styczen 2008.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry