Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i żaden wstyd iść na imprezę, w sukience dopasowanej, tak by było widać.
normalnie mój biust szaleje. Znowu urósł i wczoraj musiałam kupować nowe staniki, bo normalnie cyce mi się zrobiły, że szok
niech se rosną byle tak nie swędziały. Silka czekamy na dobre wiesci po wizycie .....Hej !!
masiek, ja też się nie wstydzę pokazywać brzuszekWręcz przeciwnie... Od kiedy się pojawił uwydatniam go na każdym kroku
Chodzi tylko o kreację... Trzeba kupić
A na jeden raz to za bardzo się nie opłaca... Chyba, że wykalkuluję następną ciąże również na Sylwestra, to będzie na dwa razy
;-) Chociaż ja bluzkę już mam... Muszę dokupić jakąś fajną spódnicę, ale to na allegro można znaleźć nawet używaną w dobrym stanie
Bluzkę też na allegro kupiłam
A ostatnio kupiłam ( też na allegro ) dwie spódnice :-) Jedną czarną, bardziej elegancką, drugą dżinsową
i są ekstra... Chodzę w nich na zmianę, bo jest mi wygodniej niż w spodniach
Później wkleję Wam fotki spódnic i swoje aktualne do Galerii
![]()
A dzisiaj idziemy na usg :-) Jeju... Doczekać się już nie mogę :-) Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze... Martwię się trochę, bo Mały mało się ruszał w ostatnich dniach :-( Ale wyniki z moczu mam w końcu superLeki pomogły, więc mam nadzieję, że się paskudztwa pozbyłam, bo tak jak masiek, już nie mogę się doczekać pozwolenia na " pełny" seks, bo przecież seks można uprawiać na wiele sposobów, a ja już tak tęsknię za tradycyjnym
![]()
Wczoraj byliśmy u moich rodziców. Mają w domu remont i taki bałagan...Straszne... Mam nadzieję, że do Świąt skończą, a tam jeszcze tyyyyyyyyle do roboty
![]()
Oki... Lecę pod prysznic i posprzątać trochę w domku, potem ugotuję jakiś obiadek szybciutko i będę się szykować do lekarza, bo na 16:20 mamy :-)
.. trzymam kciuki ;-)