moncia23
Mama Amelki:)
Witam wszystkie panie, i nową mamusię
u nas wszystko w porządku, mała już prawie zdrowa, tylko męczy jeszcze ją kaszel i trochę mnie niepokoi to...póki co daje jej syrop...MOJA CÓRUNIA SKOŃCZYŁA WCZORAJ 10 MIESIECY...MOJE SZCZĘŚCIE...JUŻ NIEDŁUGO ROCZEK
!!! ALE FAJOWO...A CO U WAS MAMUNIE?:-)JAK WASZE POCIECHY? AMELKA MA CORAZ CZĘŚCIEJ ZAPĘDY ZEBY ZACZĄĆ CHODZIĆ ALE JESZCZE SIĘ TROSZKĘ BOI...JAK NARAZIE JEST ZAFASCYNOWANA SZAFĄ, MAMY TAKĄ DUŻĄ INDECO, Z ROZSUWANYMI DRZWIAMI I BARDZO JEJ SIĘ TO PODOBA...WYCIAGA MI WSZYSTKO STAMTAD WIEC MUSZE PRZEKŁADAC WSZYSTKO PÓŁKE WYZEJ ZEBY NIE SIEGŁA....WASZE ROBACZKI TEZ SA TAKIE SZKUDNE?

ale4 co tam...jakaś zmeczona wtałam

:-)póki co a jak zacznie to zabezpiecze zresztą na tych dolnych nic nie mam niech se grzebie....ja dużo mebli nie ma....a do kuchni nie wchodzi sam beze mnie....a tam jak szogun....
i teraz tez już zaczyna się brać do chodzenia więc trzeba uważać staje i puszcza się trochę stoi i klap więc trzeba asekurować coby wcoś nie uderzyła ale ogólnie to mamy wolną przestrzeń w domu z wyjątkiem schodów to już tak mamy zabezpieczone że ochocho kiedyś wam fotkę wkleję jak się dzidzio męczył a babcia wczoraj lekierowała
jak sie rozpędzi to czasem sama przejśc przez mieszkanie nei moge bo mi najeżdza na nogi
na początku byłam przeciwan chodzikowi, ale teściowa na gwazdke kupila i teraz mała sobie jeździ a ja moge conieco zrobić, tylko musze jej kupic buciki z twarda podeszwą zeby prosto stópki stawiała.
przebudza sie czasem w nocy z jękiem wiec podejrzewam ze to wlasnie moze te ząbki ak jej idą, tylko ze ich nei widać