Dzień dobry ,ja też na obiadek dziś wyruszam do mamy ,trochę będę miała luzu ,tam dzieciaki siostry to zajmą małego ,a ja w spokoju wypiję kawę.
LADY- ja bym zrobiła posiew z nosa na bakterie,bo jak zielony katar to najpewniej bakteria,tym bardziej ,że ma go tak długo i nie działał zyrtec,poza tym przy alergii katar jest przeźroczysty jak woda ,wiem bo sama mam taki,czasem gronkowiec w nosie daje takie objawy ,lepiej sprawdzić .
ADA- to u Ciebie tak jak u mnie stery pogadał ,obejrzał tv i padł bo zmęczony i nici z nocy walentynkowej
Miłej niedzieli pa pa!
LADY- ja bym zrobiła posiew z nosa na bakterie,bo jak zielony katar to najpewniej bakteria,tym bardziej ,że ma go tak długo i nie działał zyrtec,poza tym przy alergii katar jest przeźroczysty jak woda ,wiem bo sama mam taki,czasem gronkowiec w nosie daje takie objawy ,lepiej sprawdzić .
ADA- to u Ciebie tak jak u mnie stery pogadał ,obejrzał tv i padł bo zmęczony i nici z nocy walentynkowej
Miłej niedzieli pa pa!
słabą głowę mam do alkoholu, po tak długiej przerwie, najpierw ciąża, potem 10 mieśiecy karmienia...i dopiero teraz używam życia
nie cierpię tam jeździć, nikt mnie tak nie draźni, jak moja "kochana" teściowa

, ale nie jest tak żle czasem mnie wkurzy ale ogólnie to się nie wtrąca przynajmniej sama mało pamięta więc co się ma wtrącać a małych dzieci w rodzinie to 30lat nie było chyba 

wiesz co całkiem możliwe,że zmiana kupek to po mleku ale kolor w porzadku a że kwaśne no nie powinny ale obserwuj może to chwilowe i przejdzie im....
DOBRANOC:-)

dobrze,że ich tak mało