Anekha
Kwietniowa Mama 02 i 08'
Ruda
weż mi nie mów o imprezkach
ja to nie wiem w co ręce wkładać
teraz jeszcze dzieciaki chorawe to wiadomo że nie robię wszystkiego co miałam zaplanowane...chciałam zrobić w ogóle to na świerzym powietrzu u teściów na działce...ale że nie wiem jaka bedize pogoda wiec odpusciłam i w domku machnę małą..naprawde małą imprezkę...
A co do wychowawczego...i L4... to zalezy ile miałaś zarobków..bo wychowawczy stały jest..a l4 w zaleznosci od zarobków...u mnei by sienei opłacało bo ja zarabiam tyle co mam teraz wychowawczego bo to pół etatu
a powiedz mi...kończy sie po 2 latach wychowawczy płatny na pierwsze dziecko i co?potem idziesz na wychowawczy na 2gie czy jak to jest?
pytam czysto teoretycznie ..bo mnei to zastanawia jak to jest
weż mi nie mów o imprezkach
ja to nie wiem w co ręce wkładać
teraz jeszcze dzieciaki chorawe to wiadomo że nie robię wszystkiego co miałam zaplanowane...chciałam zrobić w ogóle to na świerzym powietrzu u teściów na działce...ale że nie wiem jaka bedize pogoda wiec odpusciłam i w domku machnę małą..naprawde małą imprezkę...A co do wychowawczego...i L4... to zalezy ile miałaś zarobków..bo wychowawczy stały jest..a l4 w zaleznosci od zarobków...u mnei by sienei opłacało bo ja zarabiam tyle co mam teraz wychowawczego bo to pół etatu

a powiedz mi...kończy sie po 2 latach wychowawczy płatny na pierwsze dziecko i co?potem idziesz na wychowawczy na 2gie czy jak to jest?
pytam czysto teoretycznie ..bo mnei to zastanawia jak to jest

Zawsze to i ja bym poplotkowała z jakimiś mamami a tak tu na miejscu to nie mam żadnych znajomych z takimi dzieciakami.:-(Mam nadzieję,że teraz jak już się ciepło robi to w parku będzie więcej mam.
To już chyba ciuchy z ciebie lecą co:-)Patryk to za wiele nie mówi,tylko mama,baba,dada,czasem tata.Jemu się już znudziło kopanie piłki,teraz to drzwiami sie uwielbia bawic.
jak do poniedizałku nei będize poprawy to trzeba antybiotyk dać....i kazała obeserwować czy bezdechu nie ma bo to szpital wtedy konieczny itd..mnei sięaż nogi uginały jak jej słuchalam,spać nie mogę bo słucham czy oddycha dobrze i w ogóle...no ale mam nadzieje ze będzie dobrze..taka piękna pogoda a y tu choróbska tylko/////////