Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
wiosna1981-placze bo mam dzis dola ze znowu mi nie wyjdzie ....ale juz ok...ja jestem z elblaga..mam nadzieje ze wiesz gdzie to jest hehehehhe kolo trojmiasta...jakby co...ja jestem studentka 4roku prawa i obijam sie jak nic!!!!zajmuje sie domem w przerwach obijania, ale naprawde totalnie i sie nie chce sprzatac czy gotowac leze w lozku i wyreczam sie narzeczonym hehhehe.... a zajecia to szukac nie musze mam poprawki we wrzesni wiec nauka przede mna...ale po prostu nie chce mi sie ....

więc się zbieram do kupy , piszę i kończę ten rozdział mego życia, by nie przysparzać sobie dodatkowych zmartwień...ciężko jest się skupić na nauce gdy tu tyle wątków po glowie lata...szczególnie na prawniczych konkretach..wiem coś na ten temat bo mój mężuś właśnie kończy prawo:-):-):-)

ale nie wiem czy na twoim prawie sie sprawdzą...????? teoretycznie im bardziej bedzie widać twój brzuszek, tym większą litość wśród wykładowców powinnoś wzbudzać

ale z tymi prawnikami....to różnie bywa...
, takze nie mam za bardzo sily siedziec przed kompem:-(, no i dzisiaj zaczelam brudzic
ale mam nadzieje ze to nic nie groznego