reklama

Kwietnióweczki 2008

Adusia, a jakie łóżeczko kupiłaś i pościel ?? Wklej linka, to oblukam :-D No mi w sumie też zostały już tylko kosmetyki, pampersiaki i smoczek. Butelkę mam jedną i więcej nie kupuję, bo zamierzam karmić piersią... Ale dla mnie zostało jeszcze trochę rzeczy do kupienia :tak: Koszule, podkłady no i ten nieszczęsny laktator :sorry:

Ada, to Ty lepiej do domku zmykaj się położyć, bo jak Ciebie tak ten brzuszek boli... A wiesz... Mnie też coś boli i cały czas napięty dziś :-( Poczekam jeszcze troszkę, a jak nie przejdzie, to pójdę do ginki dziś, bo się boję :-(:sorry:

reklama
ASIu mnie też ostatnio dopadły bóle takie jak na okres ale nie wiem czy tym się martwić czy nie...nie wiem lekarki mojej nie ma..ale najlepiej wziąść nospe i pczekać i odpocząć położyc się i powinno być git

SILA no właśnie wybieram się do domu bardziej to mnie kręgosłup łupie weź jak będziemy tak schizować teraz to co będzie przed samym porodem:-):-) aż starch sie bać

Laseczki na te bóle to nic innego nie pomoże tylko leżenie. Mi po 2 dniach leżonka skurcze kjak na razie przeszły. Tylko wymaga to konsekwencji a wy po sklepach biegacie , kafejkach itp. Silka , Ada NAGANA!

ok ide do domu i potem do mojego bo mnie wkurzył i byłam nie miał a w sumie nic nie zrobił więc idę sie poprzymilac i coś zjem w locie wpadne jutro jak będzie tu miejsce w tej kafejce dużej hehehe

KACHURKU to co ja mam robić ja tu nikogo nie znam w domu tylko pierwszy program i cały dzień bez kotaktu z kim kolweik nie dam rady:-(:-(:-( nawet nie mam z kim pogadać :-(:-( a ja nie biegam jedynie do kafeji i u mojego w barze ale tam siade i siedze i patzre jak on pracuje:-(

Ada no faktycznie ja też lubię zajrzeć na bb, ale mam o tyle dobrze ż emam internet w łóżeczku. Ale może poczytaj jakąś książeczkę. Ja dzisiaj pół dnia czytałam - polecam -"Rebeka" Daphne du Maurier.
A teraz coś dla ludzi o mocnych nerwach. Zdjęcia z porodu domowego sn miednicowego. Poród w domu
Wrażliwce niech nie oglądają!

asiakow mój syn pod koniec 31 tygodnia ważył podobnie do Twojej córeczki, bo 2400 prawie :tak: I też się boję jak ja urodzę takiego wielkoludka :-D Cieszę się, że u Was wszystko oki :tak::-)

masiek, Ty uważaj na siebie !! Leż i odpoczywaj, żeby Leoś jeszcze troszkę podrósł :tak: Najważniejsze, że wszystko z Nim w porządku. A Tobie nóżki pozostaje zacisnąć i nie wypuszczać synka za wcześnie !!
Ja Wam powiem, że też mam już skurcze i to regularne... Tak gdzieś 6-7 dziennie :baffled: I trwają około 30 sekund :sorry:

Kasia, Lady od razu u Nas afery węszy :-D:-D:-D:-D:-D Ja nie wiem... A My przecież grzeczne i przykładne żonki jesteśmy :-D:-D:-D
Co do tej kobiety, Twojej znajomej... :no::no::no::no::no: Aż mi się wierzyć nie chce :-( Szkoda mi tylko tego maleństwa :-( Mnie wczoraj Piotrek poprosił, żebym Mu potrzymała fajkę na ulicy jak coś tam przy aucie robił, to mi głupio było, e wyglądam jak matka wyrodna, a ta legalnie sobie paliła i piła :wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no: Straszne :sorry:

maju :) super, że już jesteś i że wszystko w porządku :-)

Lady audiczka ekstra :tak:

Aduś, super, że jesteś i masz dostęp do netu :happy:

Kachurku, Ty uważaj na siebie i leż i się leń i odpoczywaj, a mężulek niech gotuje pyszności :-)

A My w sobotę siedzieliśmy sobie w domku, po południu do rodziców pojechaliśmy, potem na zakupy i zleciało... Wczoraj po śniadanku upiekłam babeczki, potem znajomi na kawkę przyjechali, a potem pojechaliśmy działki pooglądać ( pod budowę ) A że pogoda piękna była ( ponad 15 stopni u nas było) , to trochę powdychaliśmy świeżego powietrza, aż się czuło wiosnę :-D Pięknie :-) A potem pojechaliśmy po jedzonko na kolację i urządziliśmy wieczór filmowy :happy: A że zmęczeni byliśmy, to prawie od razu zasnęliśmy :-D No, a dziś w ZUSie byłam, potem z koleżanką w lumpku, potem na obiadku u Niej i dopiero zlądowałam do domku :-D

Aaaaaaaaaaa.... No i w sobotę kupiliśmy łóżeczko i pościel :-)
Takie :
Łóżeczko DREWEX Laura transp.op.bok+gryka+poś (307220851) - Aukcje internetowe Allegro
nowosc POSCIEL Hippo DREWEX KOMPLET 4 el + STELAZ (308603171) - Aukcje internetowe Allegro
Czesc
No wiesz Sila wstydzila bys sie same superlatywy tu wypisujesz ...a nasza kochana Lady tego nie przezyje:tak: ... ona czeka na jakies sensacje coby swoja proznosc i nude zabic..... a my takie malo atrakcyjne ostatnio jetesmy:-D:-D:-D:-D

Silka fajne to lozeczko i posciel .......... kurcze a ja dalej nie kupilam tego lozczka.. ja jakos nie moge sie zdecydowac na nic...

Dziewczyny nie schizucie....czop to zadne uplawy.. czop ma konsystecje galeretowata..

A te skurcze to normalka .. to sa skurcze tego Pana:-D .. Braxsona higsa ... tez mi juz dokuczaja szczegolnie wieczorkiem jak za duzo pochodze ...do 10 na dzien to normalka nie swirujcie tylko troche sie oszczedzajcie.;-);-)

reklama
Kachurku, no wiem, że chyba ostatnio przesadzam z tym łażeniem :-( Tylko czasem nie chce mi się już siedzieć samej w domu, smutno mi i nudno, ale wiem, że muszę zwolnić, bo zdrówko synka jest ważniejsze :tak: Kurde, ale no nie wiem, co mam robić, bo mnie męczą te skurcze teraz :-( I nie przesadzam :sorry: Napina mi się brzuch dosłownie co 5 minut :-( i boję się, że coś się może dziać złego :-( Chyba zaraz zadzwonię do mojej ginki i pójdę do Niej sprawdzić czy wszystko ok, bo i Alanek coś mało się rusza...

A zdjęcia obejrzałam :tak: No nie złe :tak: A po babce nawet nie widać tego zmęczenia i bólu... Fajna sprawa w domku sobie urodzić :-)

Kasia :-D Lady, to z Nas przykład powinna teraz brać :-D A łóżeczko miałam w końcu kupić inne, ale Piotrek te wyhaczył i mi też bardzo się spodobało. Pościel, to już ja wybrałam i doczekać się nie mogę, kiedy przyjdzie, żeby zobaczyć jak na żywo wygląda... A Ty jakie chcesz kupić ?? Nic na oku nie masz ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry