Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja palilam do wrzesnia fajeczki.. strasznie je lubie wiec pewnie wroce do nich jak przestane karmic:-).. chyba ze moj malz mi nie pozwoli bo on od 1,5 miesiaca nie pali .. wciaga tabletki ktore sie nazywaja champrix czy jakos tak ..:-)pomarańczki, greifruty- nasze niunie wołaja o witaminki!
Co do kawy to niestety ani zapach ani smak mnie nie odrzuca. Zawsze kawosz byłam straszny. Kupiłam więc sobie bezkofeinową- tak chociażby dla podtrzymania nałogu :-)
Co do mojego innego nałogu, którego broń Boże nie podtrzymuje....papieroski (ja wiem ze to ble)... oj nie jest łatwo o nich zapomnieć. Czy któras z Was rzuciła w ciąży? Ja rzuciłam zaraz po drugim tescie ciążowym (po pierwszym w tych emocjach wypaliłam dwa naraz).

Też mi sie wydaje, że po karmieniu wróce do palenia. Ale wiadomo, już nie taaaakiego! Zwłaszcz, że mój menio nie rzucił (choc ciągle jeszcze naiwnie tego nie wyklucza-ale fakt- ograniczył i pali przed domem.czeka na te proszace oczy dziecka, chyba )
. Troszkę Wam się języczki wyostrzyły wraz ze wzrostem wagi!
Już chyba powoli czas sie rozdwajać.