Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ogóle to wózek jest super i prowadzi się jedną ręką co będzie przydatne gdy w drugiej będę ciągnąć bestię!
chyba tylko ze 40 stopni żeby się nie skurczyły bo tu każdy centymetr na wage złota?A można wirować?
Taka kiepska ze mnie gospodyni domowa!
Iza co do imienia to co się pochwale jakie imię wybrałam to się ludzie dziwnie patrzą i pytaja skąd to? Małż też marudzi że nikt tak nie ma na imię. Chociaż ja znałam Iwa, oraz teraz na forum regionalnym dziewczynka też urodziła przed miesiącem synka który ma na imię Iwo. No ja już sama nie wiem z tym imieniem. Mam serce w rozterce, bo baaaaardzo mi się to imię podoba, a z drugiej strony jak co chwila ktoś będzie się synka pytał : skąd rodzice ci wytrzasneli takie imię? To jest po prostu kwestia osłuchania sie z tym imieniem. No a jak Wy laseczki myślicie, nie za dziwne to imię?![]()
No jedź Madziujka, jeśli ma Ci to zapewnić spokójNo chyba że zmierzasz nam szlaki poprzecierać? hehe teraz to będziemy się nawzajem wypychać przed szereg
)
Gosia - powiedz dziadkom, że źle się czujesz i zaraz zaczniesz rodzić, przestraszą się i zaczną skakać wokół Ciebie)