reklama

Kwietnióweczki 2008

Witam Kobietki!!!
Jestem wykończona, ale zaraz sobie poczytam co u Was słychać. Pochwale sie byłam u lekarza (tego co Masiek do niego chodzi) i wsi ok, mówił zebym ze 2 tygodnie wytrzymała i moge rodzić, mała waży na jego oko 3100-3300 i potwierdza ze długa i uciska, ograniczył mi aspargin, bardzo spoko gościu uśmiałam sie jak sprawdzał czy moj poprzedni ginio dobrze wskazał płeć,sie śmiałam i brzuch mi śmiesznie podrygiwał. Kazał mi troche wiecej spacerować, żebym kondycje miała na poród i ogólnie wprawił mnie w dobry nastrój co jest chyba ważne:-):-)

:-)za wizyte (z usg) skasował 50 zł wiec tym bardziej sie ciesze (no tylko jechać do niego trzeba przez pół miasta):baffled:

musze sobie jeszcze wyniki porobić co lekarz kazał i czekać na poród

reklama
Masiek mój małż spał dokładnie tak smacznie jak Twój mops, a rano też coś niecoś pobroił ( w szczegóły się wdawać nie będę ale było miło:tak:). A z tą gondolą to moja nie pstryka:confused:, a z tym wpinaniem to jeszcze nie wiem bo na razie małż zamontował spacerówkę i zaczekam na niego żeby to teraz zdemontował.:happy2: Może są jakieś niewielkie różnice bo tez jest z serii 2008. a tak w ogóle to wózek jest super i prowadzi się jedną ręką co będzie przydatne gdy w drugiej będę ciągnąć bestię!
Z tym praniem wyprawki to po spacerku z Sarą i zakupach i obfitym drugim śniadanku juz mi ten poranny zapał minął. A tak w ogóle to w jakiej temperaturze prać takie małe ciuszki , chyba tylko ze 40 stopni żeby się nie skurczyły bo tu każdy centymetr na wage złota?:confused: A można wirować?:confused: Taka kiepska ze mnie gospodyni domowa!:baffled:
Iza co do imienia to co się pochwale jakie imię wybrałam to się ludzie dziwnie patrzą i pytaja skąd to? Małż też marudzi że nikt tak nie ma na imię. Chociaż ja znałam Iwa, oraz teraz na forum regionalnym dziewczynka też urodziła przed miesiącem synka który ma na imię Iwo. No ja już sama nie wiem z tym imieniem. Mam serce w rozterce, bo baaaaardzo mi się to imię podoba, a z drugiej strony jak co chwila ktoś będzie się synka pytał : skąd rodzice ci wytrzasneli takie imię? To jest po prostu kwestia osłuchania sie z tym imieniem. No a jak Wy laseczki myślicie, nie za dziwne to imię?:sorry2:

Kachurk imie super i bardzo dobrze mi sie kojarzy, do mojego liceum chodził chłopak Iwo (do równoległej klasy) był fajnym gościemi bardzo bardzo przystyjny :-)

Witam Kobietki!!!
Jestem wykończona, ale zaraz sobie poczytam co u Was słychać. Pochwale sie byłam u lekarza (tego co Masiek do niego chodzi) i wsi ok, mówił zebym ze 2 tygodnie wytrzymała i moge rodzić, mała waży na jego oko 3100-3300 i potwierdza ze długa i uciska, ograniczył mi aspargin, bardzo spoko gościu uśmiałam sie jak sprawdzał czy moj poprzedni ginio dobrze wskazał płeć,sie śmiałam i brzuch mi śmiesznie podrygiwał. Kazał mi troche wiecej spacerować, żebym kondycje miała na poród i ogólnie wprawił mnie w dobry nastrój co jest chyba ważne:-):-)

:-)za wizyte (z usg) skasował 50 zł wiec tym bardziej sie ciesze (no tylko jechać do niego trzeba przez pół miasta):baffled:

musze sobie jeszcze wyniki porobić co lekarz kazał i czekać na poród

Ooo Asiu nawet nie wiesz jak fajnie się czyta, że wszystko jest OK :)) I jeszcze słoneczko znowu wyszło zza chmurek i chyba nic więcej do szczęścia nie trzeba :)

JA TYLKO SIE WITNE:-)

U MNIE OK TYLKO MI COS NET SZWANKUJE JANIE WIEM CZY TO ZARAZLIWE:szok:, A MOZE TO PRZEZ POGODE:-D

POCZYTAM WIECZORKIEM BO TERAZ JUZ PO DZIECIACZKI JADE:confused:

WIELKA BUZKA

MAM NADZIEJE ZE CHOCIAZ NIE ZAPOMNIALYSCIE O MNIE;-)

Hej kochane, ja już po wizycie. Jakoś ciężko dziś miałam, najpierw kierowca autobusu jechał jak szalony dziecko mnie tak kopało że musiałm wydawać dzwięki, później oczywiście ginek - zero jakichś informacji poza "wszystko dobrze" (nie zrozumncie mnie źle, ciesze się że wszystko dobrze, ale jakoś nie mam zaufania do niego, nawet na zadne badania mnie nie zapisał a usg to machnął w 2 sekundy) ale najgorsze były panie ze spółdzielni mieszkaniowej, bo wydarły się na mnie a ja tylko chciałam spytać się dlaczego taki wysoki czynsz (poprzedni właściciel miał 440 a tu sie okazuje ze 530) no i ja z tego wszystkiego usiadłam na najbiższe krzesło bo sie źle poczułam i sie poryczałam jak dziecko :wściekła/y: swoją drogą mogłam posmucić na innym wątku, sorki :baffled:
Asia podaj mi numer do tego Dmochowskiego i ja zobacze czy da się do niego dopchać, krucho z pieniążkami ale jak 50 zł to warto choć raz pójść do takiego dobrego ginka :tak:

Hej Kwietnióweczki ja się tylko przywitam i spadam leżeć i dam wam znać zebyście się nie martwiły wróciłam od rodziców , a dzisiaj po wizycie okazało się zę musze jutro położyć się do szpitala bo bardzo mi się skróciłą szyjka i mam na rozkurczową kuracje na tydzień się położyć jak wyjdę to się odezwę mam nadzieję ze jeszcze 2w1 pozdrawiam

Iwonko buuuu ale badania to powinnien Ci zlecić ..tym bardziej ze to juz końcówka i kolejnej wizyty moze nie być..ech..

Anrus tzrymaj się dzielnei!!!!!!

A my po KTG jak to lekarz stwierdził rewelacja!! Serdusio ślicznie puka jak należy a macica spokojna. Tatuś moze jechac spokojnie. ;-)
Ale cisza na porodówce była :szok:

Coś mi się zdaje ze albo mnie poród zaskoczy znienacka albo będę go wywoływac na siłę :-D

reklama
Kachurku tylko nie zmieniaj imienia, bo ktoś coś, Iwo to bardzo fajne imię, a przy okazji nietuzinkowe.
Zawsze znajdzie się ktoś kto będzie nosem kręcić. Ale to tego ktosia problem. Nas też dość często pytają czemu Leon. I mam to gdzieś. to mój syn i takie imię dla niego wybrałam:tak:

guglag ja nie widzę problemu, przez pierwsze 2tygodnie po porodzie tatuś będzie w domku, potem już jakoś się rozkręci. W końcu kwiecień to wiosna i cieplej będzie. Mam wózek, który łatwo się prowadzi a ja uwielbiam spacery. A jak dziecko będzie chore, to przecież ma rodzinę, znajomych wszyscy bardzo lubią Mopsię i zawsze chętnie się nią zajmują. już się licytują się kto będzie się opiekować psią jak będę rodzić:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry