• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
no i przylazła moja małżowinka pewnie mnie z kompa pogoni.....ale mnie łupie w kręgosłupie jakiś masażyk by sie przydał no....jak zaraz znikne to znakiem tego że mój małż zasiadł

Ada, no to w takim razie nagoń mężulka, niech masażyk zrobi :tak:
Jak już wszystkie poznikały, to ja też się kładę spać, bo jak Piotrek wróci, to zacznie chrapać i po spaniu :crazy:

DOBREJ NOCKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

już wysyłam lody ja właśnie zjadłam dwie gruszki:-):rofl2::-p:-p nie no wiecej nie jem aż mi się źle dycha i ciśnie mój żołądeczek za dużo....:nerd:

Ada, muczas gracjas za lody :tak: Wetnę je jednak jutro, schowam do zamrażalnika, bo dziś już chyba pójdę śpikać, bo oczka mi się kleją :tak:

Dobranoc raz jeszcze :-)

Hej Laski! kurde pierw obczytalam co zescie napisaly no zarloczki jedne tak beze mnie szok....''
Sorki ze mnie nie bylo <tesknilam za tym uzaleznienie> ale koezanka przyjechala do mnie i zostaje do jutra..polozyla sie wiec ja do Was na sekunde....

Sila mi tez powiedzial ze spuchlam jak cholera:baffled:

Luky a ja ostatnio mam ochote na owoce tez nie wiedziec czemu...ale przede wszystkim jest to kiwi pozeram tego tonami dziennie a ponoc tyle nie wolno:baffled::baffled::baffled:

I zjadlam dzis na kolacje almete ziolowe z pomidorkiem jakos tak mi sie nabialu zachcialo hihihi i teraz po kapieli lece slac bo jutro musze rano wstac takze moze mnie tu nie byc bo nie wiem kiedy psiapsiola jedzie na hajze...ale na bank zajrze najwyzej pojde z laptopem do klopa chyba tam za mna nie poolezie co? hahahahhahah

Dobranoc buziam kazda z osobna a najbardziej maluszki!!!:-D:laugh2:

reklama
Dzień dobry laski :-) A ja znów pierwsza na placu boju :-D
No wczoraj to moja dzidzia sie nie popisała i przez dzień kilka ruchów a wieczorem może ze 2 kopniaki :szok: to dziwne bardzo bo tak okolo 20.30 to zaczyna swoje harce i to przez nawet godzine :dry: no wiec jak dzis tez sie ruszac tak malo bedzie to jedziemy do szpitala i zobaczymy co w trawie piszczy :tak: w nocy brzuch pobolewal ale jak zwykle - nic wiekszego i kurna znow mi zgaga wrocila :crazy: moj małżonek sie niecierpliwi i mnie do lekarza wysyla, mama sie cieszy ze pewnei zaraz urodze a ja bardzo chce ale jak już tak sobie pomyslalam ze to moze dzis to mi sie odechciewa :zawstydzona/y: BOJE SIE :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry