Kachurek
Mamy kwietniowe'08
Asia herbatki malinowej nie pijemy.;-)
Ja termin porodu mam dobrze wyliczony i zgadza się ten z om i z usg. Ja zaszłam w ciążę 20 lipca koło 20 wieczorem w pozycji na jeźdźca
. Wiem bo mam bolesne jajeczkowanie i wiem co do godziny kiedy miałam. Raz przy takim bolesnym jajeczkowaniu wylądowałam w szpitalu i mnie pocięli na wyrostek, a się okazało że to jajeczkowanie. Od tej pory nie mam zaufania do lekarzy.
No terminy terminami a bobas ma to gdzieś, chyba że postanowił być punktualny?!
Asia, An ja za to biegam z piesem do parku, do lasu, na zakupy. Pół dnia na nogach i nic, tylko mi nogi puchna.
Ja termin porodu mam dobrze wyliczony i zgadza się ten z om i z usg. Ja zaszłam w ciążę 20 lipca koło 20 wieczorem w pozycji na jeźdźca

. Wiem bo mam bolesne jajeczkowanie i wiem co do godziny kiedy miałam. Raz przy takim bolesnym jajeczkowaniu wylądowałam w szpitalu i mnie pocięli na wyrostek, a się okazało że to jajeczkowanie. Od tej pory nie mam zaufania do lekarzy.No terminy terminami a bobas ma to gdzieś, chyba że postanowił być punktualny?!

Asia, An ja za to biegam z piesem do parku, do lasu, na zakupy. Pół dnia na nogach i nic, tylko mi nogi puchna.
a co do zajścia to ja 4 dni po Tobie;-):-) 
Aniołeczek!
ale ja coś czulam ze juz cos tam sie dzieje wiec zrobilam sobie troszku później, jakoś na początku sierpnia drugi i już wykazał