Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny ja nadal pracuje i nie zamierzam iść jeszcze na L4 - choć siedzenie po 8h męczy :/. Szukam właśnie jakichś zajęć "fitness" dla przyszłych mam. Może coś słyszałyście i polecacie?
Pozdrawiam

hej dziewczynkiprzepraszam, że tak dawno mnie nie było postaram się nadrobić wszystkie zaległości
ja też już jestem na zwolnieniu do tego już trochę wolniejsza, bo obroniłam się z podyplomówki i w końcu wracam do życia i będę mieć wiecej czasu
a ostatnio buszując po internecie w poszukiwaniu szkoły rodzenia i położnej natrafiłam na konferencjędla przyszłych i młodych mam z cyklu Akademia Mama Pyta pl., która odbędzie się w styczniu we Wrocławiu może którąś z Was to zainteresuje - więcej informacji tu: http://************/warsztaty-i-konferencje/akademia-********-pl-we-wroclawiu-3#no_map Pozdrawiam Was serdecznie:-)
![]()