reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

Kwietnióweczki z Żor i okolic

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Anula19

Zaciekawiona BB
Witam dziewczyny poszerzam nasz ród i pytam czy jest ktoś z Żor?
Ja mam termin na 17 ale to jest takie niepewnwe bo ja obliczyłam na 13.Niestety nie wiem czy chłopiec czy dziewczynka ale bardzo się ciesze że mogę sie z wami podzielić nowościami i poczytać o was :laugh: :angel:

reklama

magdalena25

Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Ja jestem kwietnióweczką tylko częściowo z Żor. Teraz mieszkam w Legionowie, ale do Żor jeżdżę regularnie do rodziców. No i cała miła licealna młodość w Żorach... Ach... :)

Anula19

Zaciekawiona BB
                      Widze że nie jestem sama z Żor miło.

ange0012.gif

Może nadarzy się okazja i kiedyś będziemy mogły sie spotkać fajnie by było gdyby ktoś jeszcze doszedł.Pozdrawiam.

HELLO TEŻ MAM TERMIN NA KWIECIEŃ I JESTEM Z żOR :) TERMIN MIĘDZY 14 A 19 ALE Z MOICH OBLICZEŃ TO BĘDZIE 14. POZDRAWIAM

magdalena25

Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
14 sama mam urodziny, a termin na 16. Kto wie, może będę miała niepowtarzalny prezent na urodziny?
Będziecie rodziły w Żorach? Słyszałyście jakieś opinie o porodówce?
Ja chyba jednak nie pojadę na Wielkanoc do rodziców i zdecyduję się rodzić w Warszawie, bo tu mam lekarza.

Anula19

Zaciekawiona BB
Hej a jakie okolice??
Hej ja jestem z korfantego ale obecnie meszkam na ksiecia a wy??

No ja sie zastanawiam co z porodem ale teraz obawiam sie tego co bedzie z malenstwem dopiero 24 tydzien a ja mam dziecko ulozone do

porodu bardzo nisko.

E

ewcia1981

Gość
JA TEZ JESTEM Z ZOR I ZA TYM SPOTKANIEM.JAK KTORAS RODZI W ZORACH POWIEM CO SPAKOWAC NAJLEPIEJ

Cześć dziewczyny. Chodzicie już na szkołę rodzenia??? Jeśli można wiedzieć to gdzie? Ja zamierzam chodzić do Kinesis ale dopiero jutro się umówię na pierwsze spotkanie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry