Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, ale jeszcze zaczekam 2 tyg z zakupkami, bo moze brzuszek sie zgladzi zeby te spodnie potem za duze za chwile nie byly
, rozgladalam sie natomiast za bluzkami i kurcze zdalam sobie sprawe jak przez karmienie piersia wybur sie zaweza zeby cycka latwo bylo wyciagnac
może to dobry pomysł jeszcze się wstrzymać. U nas na kiecki niestety jeszcze zbyt chłodno, ale też spódnice mam biodrówki i nawet nie chce ich przymierzać, żeby sie nie denerwować. Z bluzkami -fakt - musi się ramiączko ściągać, albo rozpinać z przodu, bo inaczej trzeba całą bluzkę z siebie zdzierać do karmienia. Co w domu nie ma znaczenia, raczej będzie miało w miejscu publicznym. A i te stare moje bluzeczki i koszulki jakoś tak w biuście cisną. Ojjj mam nadzieję, że jakoś się do tego przyzwyczaję, albo to przejdzie, bo narazie działa mi to na nerwy.
U mnie spodnie wchodzą ale nie dopinam to chyba znaczy ze ok.... i czekam aż brzuszko się całkowicie spłaszczy... No i robię brzuszki jak mi mała pozwoli w miarę regularnie... wychodzi tak co 2 dni średnia... he he he A i pompki damskie aby trenować te mięśnie które odpowadają zapodtrzymywanie piersi, coby się nie wyciągnęły do ziemi....
;-)