Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień Dobry Brzusie :-)
Muszę znów ponadrabiać, bo jak wróciłam od okulisty ze źrenicami jak narkoman, nie mogłam siedzieć przy kompiemam nadzieję, że od wczorajszego popołudnia przeczytam same dobre wieści:-) to lece nadrabiać wszystko...
Sama nie mam dobrych wieści (przynajmniej ja się nie cieszę w najmniejszym nawet stopniu) ale to opiszę na lekarskim, żeby tu nie nudzić...
Z dzidzia ok, ale moje plany diabli wzięli!
Tylko najpierw...co u Was ;-)
Eeee- nie m\naprodukowałyście aż tak dużo i widzę, że wszystko ok- super! pozdrowienia dla wszystkich!

Na szczęście uniesienie jej do góry pomogło i ból szybko ustąpił.
jeju jak ja to już przeżywam
. teraz miedzyczasie amkam sniadanko.....co do porządków mieszkaniowych takich jak mycie okien i pranie i wieszanie firanek u mnie wykonało się to 2 tyg temu ;-)
magda ojj tak też już marze o maju, było by już tak po wszystkim, a na wózio jeszcze poczekam bo dopiero zamierzamy kupić wraz z łużeczkiem gdzieś w marcu. Ella1 zaniepokoiłaś troche zaraz lece sprawdzić co tam na tym lekarskim się dzieje,Paulka90 od przybytku głowa nie boli;-), bedziesz szaleć z przebieraniem ...a cooo
kwiatuszku to pracowicie zaczynasz te swoje poranki, super ze z mała już dobrze
A tak się napaliłam.
okna trzeba umyc firnaki poprac
tak szczerze to niesmialo licze ze maz przejmie te okna a ja firankami sie zajmeKwiatuszku nie za dużo chcesz wziąć na siebie? Szprzedaj tą fuchę mężowi:-)
Dobrze,że z Hanią dziś lepiej.:-)
;-)Ella to mnie uświadomiłaś,że sama do okulistynie mam co się autem wybierać. Całkiem zapomniałam,że po badaniu dna oka człek ledwo widzi. Czekam na wieści u lekarza, ja też się boję,że okulista pozbawi mnie nadziei o sn. Choć wadę mam malutką to do tego astygmatyzm.