Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dała skierownie na badania krwi i moczu, pobrała cytologie i pogrzebała tylko paluchem po czym stwierdziła, że ciąża w macicy. Jak zaczęła mi wyliczać tygodnie ciązy to myślalam że zwątpie bo doliczyła się już 10, nie wiem w jaki sposób skoro ostatnią miesiączkę miałam 8 lipca. Masakra. Jutro idę prywatnie do innej i jak mi nie zrobi usg to chyba padne tam trupem ze złości.
do tego z mężem trochę się pokłóciliśmy i chodzę wściekła jak osa... jednak jest dobra strona tej kłótni bo mój mąż pierwszy raz wczoraj prasował! sam z siebie się wziął bo chyba mu koszuli do pracy zabrakło... i pozmywał i kolację chciał zrobić, hehehe chce mi się przypodobać bym się nie gniewała :-) ale tak łatwo nie będzie, bez kwiatów nie ma przebacz

Witajcie!
ja jestem szczęśliwa, bo już po wizycie
jest fasoleczka, ma 2 mm i serduszko już raczek puka
lekarz nie był pewny, bo ma słaby aparat u siebie
ale mam podejść w poniedziałek tak dla spokojności
Suwaczek już wklejony!
No to startujemy na dobre!
Jestem taka szczęśliwa!

wspaniałe wiesci
ja bym padła na twarz. U nie powiedziała że mam żyły krzywe

cudownie -cieszę sie razem z Tobą i kibicuję maluchom. Oglądałam kiedyś fajny program o ciążach bliźniaczych -jak maluchy się biją w brzuszku i widać które będzie dominowało:-) bomba. Ciuchy ciążowe jak nie będę się mieściła w swoje rzeczy -póki co jest ok
odpoczywaj odpoczywaj -ja jak idę do WC w nocy to przysypiam na tronie:-)
martwisz sie jak masz dużo zajęć w domu na wolnym szalca dostaniesz. Albo przestań się martwić albo pracuj dalej
a ja lubię Białystok -fajne miasto i dobre trunki:-) TAK TRZYMAĆ BRAWO

hmm nie zaszkodzi a moze pomoże -nie wiem czy to ludowe zwyczaje ale ona tak robi

Powiedz ze to on Cię zawiódł 
masz rację kochana -i jeszcze nie było -boli nie boli niedobrze czy dobrze -do roboty do garów i obiad robić -a zapachy ze przeszkadzały? kogo to obchodziło

bez paniki -a Ty coś widzisz na zdjeciu? przecież to maleństwo jest. USG powinno być zabronione przed 7tc
i tak nic nie wnosi a tylko się kobity trzęsą
zatkało mnie
dziewczynkom się ponoć spieszy a chłopcy czekają :-)
pewnie ze musi być dobrze -bo jak może być inaczej? nie może
odbijanie sie normalka 
ja nie miałam problemu z wcześniejszym terminem obrony
gratuluję bardzo a rodzice świata poza wnukiem nie będą widzieli:-) oddam Ci swoje mdłości i wymioty na tydzień to oddasz mi je z płaczem:-)
gratuluję suwaczka
walnij męża w łeb i powiedz mu że Ty uwierzyłaś ze jest facetem jak jeszcze nie widziałaś *** ale teraz okazało się ze ich nie ma
gratuluję wytrwałości i owagi 
Jestem po dłuższej przerwie ale moja dziecina daje mi tak w kość ze na nic siły nie mam -dziś słyszałam serduszko -cudownie bije 150 uderzeń na minutę. Brzdąc nadrobił i już nie wygląda na tydzień młodsze maleństwo a na 8 tygodniowe pełną gębą![]()
Coyote jak samopoczucie? juz lepiej? wiem że dziwne pytanie bo mogę domyslać sie odpowiedzi ale... my sobie mozemy liczyć a jak zajaczek nie zechce to nie wyskoczy:-) no chyba ze któraś zacznie gary z jajami nosić -to od razu na porodówkę trafi
.
no cóż, na głupotę nie ma rady
poza tym jest ok. zaliczyłam dzis kilka godzin na dzialce, troche sobie listków pograbiłam i ogólnie czuje, ze zyję, byle do kwietnia, mam nadzieje, ze to dziecię bedzie tak łaskawe jak pierwsze i nie urodzi sie przed terminem, bo nie wyobrazam sobie tej niecierpliwosci kiedy juz termin minie
Gracjanek urodził się 12 dni przed terminem, to moze sie urodzic 11 dni przed, oby urodziło sie w kwietniu jak tatuś, a może urodzi się jako prezent urodzinowy - 3 kwietnia
no zobaczymy, jeszcze troche czasu zostało :-) 
terminy mają zaklepane na 2012r.córa pójdzie za 3 lata więc już teraz muszę zapisać
.Dziś mam straszną zgagę zachciało mi się żurku no i mam za swoje,a tak ogólnie to nawet ok,troszkę głowa mnie boli i strasznie suszy.Gorąco Was pozdrawiam i przyjemnego wieczorku :-)