Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W moim przypadku na twardniejący brzuszek ASMAG pomógł (to magnez). Najpierw brałam po pięć tabletek dziennie, teraz dwie wystarczą. Oczywiście to na zalecenie lekarza, więc myślę, że musiałabyś swojego spytać.Trzymam kciuki za was wszystkie aby wszystko bylo dobrzemusi byc dobrze!
a powiedzcie czy macie tez tak, ze wieczorami szczegolnie twardnieja wam brzuszki...ja mialam spokoj prezz jakis czas , teraz od tygodnia znowu to samo, lekarz 2 meisiace temu stwierdzil , ze szyjka jest za krotka , martwie sie ze to twardnienie to niebezpieczny objaw![]()

Sama nie wiem, w końcu to już ponad 3 lata temu było.13x13 - z cyfra czasem nie można się dogadać jak im zapłacisz trzy grosze za dużo to Ci TV wyłacza bo nie przetrawi tego ich system
TV 42 cale wchodzi w kombi lub auto uterenowione po złożeniu siedzeń .. My ostatnio naszym nawet zmywarke wieźlismy ,.![]()
mówię o cyfrze w sensie tv cyfrowej a czy to będzie nka czy inny dziad -wszycho mi jedno -mąż niech szuka
mówiłam że ma go przewieźć czymś w czym na pewno się nie złamie -i gadanie że tam jest tona styropianu itp nie trafia do mnie
lanie jak nic sie należy
a teraz mój tajfun znowu szaleje
bo ja nie wiem co się z Nią dzieje
zawsze była ruchliwa ale teraz to chyba nigdy nie śpiDziewczyny od 3 dni używam jakiegoś kremu na brzuch nowego -i od 3 dni moje dziecię hmmm jest nadpobudliwe -myślicie ze to zbieg okoliczności?bo ja nie wiem co się z Nią dzieje
zawsze była ruchliwa ale teraz to chyba nigdy nie śpi
Radziłabym sprawdzić skład kremu, może jest tam koffeina i przenika przez skórę. Dlatego dziecko jest pobudzone. Wklej skład kremu to może coś pomożemy.
[oszłam powiedziałam że chce nawilżający a dostałam na rozstępy... to tenNieeee no chyba nie w kremie z pozytywną opinia instytutu matki i dziecka[oszłam powiedziałam że chce nawilżający a dostałam na rozstępy... to ten
ERIS PHARMACERIS-M FOLIACTI - KREM ZAPOBIEGAJĄCY ROZSTĘPOM 150 ML - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
Niby może być bezpiecznie stosowany przez kobiety w ciąży, ale ja bym go odstawiła na czas ciąży.