reklama

Kwietniówki 2010!!!

Paulka-trzymaj się kochana i zaciskaj nogi ile się da!!
A co z Katikową? coś wiadomo czy pojechała do szpitala i jak się czuje ??
kurde.....pchają sie dzieci pchają....wiosne poczuły czy co:wściekła/y:

reklama
Paulka- trzymajcie się dzielnie- jeszcze nie czas!

13x13- nooo... jakiś agresor się włączył... hormony? Pani w aptece nawet nie wie w jak wielkim jest niebezpieczeństwie :-p wściekla baba w ciąży ma moc :-D!!!
My mamy Cyfrę i jest OK. Od 5 lat nie było problemów, a przy podpisywaniu kolejnej umowy można z nimi ponegocjować :tak:i to całkiem niezłe warunki. No ale u nas zmiana nie wchodzi w grę (tylko szaaa), bo mąż życzy sobie mieć Canal+ a tego nigdzie indziej niet.

Kwiatuszek- oby się doprało.

E.salamandra- specjalne środki powiadasz... hm... standardowa higiena wystarczy :laugh2: i byle nie za bardzo zapachowo- dzieci nie wolą zapach mamusi, a nie mydełka, czy perfumy.

A ja mam zagwozdkę! Mianowicie od kilku dni jest mi niedobrze... powiedziałabym, że to tak 'spożywczo', no ale zatrucia tyle nie trwają. Normalnie wszystko mam pod gardłem :eek: zaczyna mi się przypominać pocz. ciąży z tą różnicą, że teraz pogarsza mi się wieczorami :eek::eek::eek: Ma tak któraś???

Paulka- 3maj się dzielnie i zaciskaj nogi!!! Musi być dobrze!!! Przesyłam same pozytywne myśli!!!;-):tak::tak:

Katik
- kurde kobieto Ty weź już daj spokój z tymi skurczami!!!:eek: leżeć babo i nie płakać a już napewno za żadne sprzątanie się nie brać!!!:angry: ...a tak na serio, to się boję o Ciebie i gorąco wierzę że i tym razem skurcze jednak ustąpią i dziecina jeszcze w brzuszku zostanie jakiś czas...:sorry: uważaj na siebie i dawaj znać jak się czujesz????:sorry:

Reszczie strasznie przepraszam ale nie odpiszę bo musze odpocząć po całym dniu... najpierw fryzjer 4 godziny (bo oczywiście w ciąży włosy się rozjaśniają jak chcą a nie jak ja chcę:confused2::eek:) a potem jeszcze zaległe zajęcia ze szkoły rodzenia, z których odbyła się tylko część praktyczna bo pani od wykladu nie dotarła bo chora :eek: i jutro ma być wykład dopiero..:sorry: ale i tak jestem padnięta po całym dniu...:confused2:
a jutro podobnie- rano diabetolog, żeby ostatecznie zdecydowali czy w końcu mam jakieś problemy z cukrem czy nie (nie wiem co będą mi robić, ale mam sobie zarezerwować ponoć ok 3 godziny?:eek::eek::eek:?) a potem ten wykład ze szkoły rodzenia... już jestem zmęczona na samą myśl o jutrze:confused2::sorry:

No w każdym razie miłego i spokojnego wieczoru Mamusie!:-) i prosze mi tu nie rodzić w czasie najbliższej doby bo nie będę miała kiedy nawet sprawdzić co się u Was dzieje! ;-):-):laugh2:

Paulka - trzymaj się tam ciepło , a dzidzia niech nie straszy mamuni.... jeszcze niech chociaz troszke w brzuszku posiedzi:tak:

E.salamandra - co do butelek, najwazniejsze by je dobrze wygotowac za kazdym razem
aniez ja tak miałam z3 dni temu i tez bardziej nie dobrze mi było wieczorem a zwłaszcza jak sie kladlam do łuzka ale zdazyło sie to tylko 2 razy wieczoremi. wiec nie przywiazywałam zbyt do tego uwagi, wlasnie tez myslalam ze cos nie tak zjadłam. teraz to tylko co powróciło z poczatków ciazy to wieczorne bóle głowy i czesto mi sie poprostu kreci w głowie jak kłade sie juz spac.

jeju jak mi brzuch ciągnie , czuje ze mi skóry zaczyna brakować. no i ten nieszczesny kregosłup

Wiesci o Katik na lekarskim . :-(

No masz a ja chciałam za całą umowę z góry zapłacić:confused2: mówię o cyfrze w sensie tv cyfrowej a czy to będzie nka czy inny dziad -wszycho mi jedno -mąż niech szuka

W nasz też się mieści -nie jest kombi ani terenowy ale S siedzenia złożył i przez bagażnik go wciskał -to nie na moje nerwy jest:szok: mówiłam że ma go przewieźć czymś w czym na pewno się nie złamie -i gadanie że tam jest tona styropianu itp nie trafia do mnie:confused2:

Ba masz rację -mamusiom się nieśmiertelność włącza i albo leżenie plackiem albo "super hero":confused2: lanie jak nic sie należy

Byłam na spacerku -pogoda piękna:-D a teraz mój tajfun znowu szaleje:-p

Dziewczyny od 3 dni używam jakiegoś kremu na brzuch nowego -i od 3 dni moje dziecię hmmm jest nadpobudliwe -myślicie ze to zbieg okoliczności?:eek: bo ja nie wiem co się z Nią dzieje:confused2: zawsze była ruchliwa ale teraz to chyba nigdy nie śpi

To weź sobie Nke fajna opcja a takie pakiety bierzesz jakie chcesz póki mała za mała np. to nie bierzesz tego z bajkami , jak zacznie ogladac dzwonisz włączają i dopłacasz kilka złotych do rachunku . Ja mam i zadowoleni jesteśmy bardzo . A do Tv zamówcie kombiaka:-D bo jeszcze w częsciach będzie:-D

Nieeee no chyba nie w kremie z pozytywną opinia instytutu matki i dziecka:eek: [oszłam powiedziałam że chce nawilżający a dostałam na rozstępy... to ten
ERIS PHARMACERIS-M FOLIACTI - KREM ZAPOBIEGAJĄCY ROZSTĘPOM 150 ML - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje

Jakoś nie wierze w te opinie z CZD;-) niezłe lipy podsteplowują swoimi danymi:no:

zmowu mam dola w zwiazkuz ta głupia karuzela
maz kupil "wlasciwy" zasilacz stabilizowany i w ogóle full wypas
i jak podlaczyl to tylko swiatelko swieci
nie gra muzyka i nie kreci sie
nie mamy baterii zeby sprawdzic jak ta karuzelka chodzi na bateriach
i teraz nie wiem czy ona juz jest jakas zepsuta czy on zle podlaczyl
podono wchodzi opcja ze musza byc baterie jednoczesnie wsadzone
Paulllka u Was sa baterie w srodku czy na sam zasilacz chodzi???
jeszcze sie kurna okaze ze dalam 35 zl na zasilacz a karuzela i tak jest do dupy :-(:-(:-(:-(

MÓj mąż mówi że za małe jest napięcie na zasilaczu jesli się tak dzieje .

Aniez w tamtym tygodniu myślalam, że zwariuję tak mi było niedobrze, normalnie ból brzucha taki żołądkowy, ale jakoś przeszło, ograniczyłam tylko cięzkie jedzenie ze 2 dni i teraz spoko. Myślalam że może mała jakoś tak mi siedziała i coś uciskała, no i nie wiem, przeszlo całe szczęście.

reklama
cholera, znowu delikatne plamienie krwia... która moze cos poradzic???????????? bo juz sama nie wiem co robic................

Dagsila...kurde...jeszcze Ty...:-( nie umiem nic poradzić... na krwawienia to tylko lekarze...:-(:-(:-( pewnie nic groźnego, ale nigdy nie wiadomo, a lepiej dmuchać na zimne...(?):sorry:
3maj sie mocno i oby przestało!!!Przesyłam stado pozytywnych myśli!:tak:

Jestem z Wami wszystkimi myślami i obym jutro tu same dobre wieści zobaczyła! Uważajcie na siebie Mamusie!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry