Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Popieram!!Paula jezeli umyjesz okna,lub zrobisz cokolwiek innego...to powaznie sie na Ciebie wkurzeCzy Wy dziewczyny wogole sie zastanawiacie nad konsekwencjami?
![]()

Aniam to może ja ci podeśle mojego starszego synka bo on uwiebia prasowaćwszystkie bodziaki i pajacyki dla Helenki to on wyprasował
ale jestem z niego dumna
![]()

Paula jezeli umyjesz okna,lub zrobisz cokolwiek innego...to powaznie sie na Ciebie wkurzeCzy Wy dziewczyny wogole sie zastanawiacie nad konsekwencjami?
![]()

Powagi troche laski kochane! Kochane leże w łożku i słonce mi świeci w okno i widze jakie okna są brudne :-( chyba ide sie wykąpac i tak delikatniutko po malutku je umyje...a jak skoncze prasowanie to powrzucam zdjecia na zakupowy![]()

teraz najwazniejsza jest twoja dzidziaNo wlasnie mnie tez dziwi co dziewczyny tutaj pisza. Z jednej strony narzekaja, ze maja skurcze, ze laduja w szpitalu, a potem czytam, ze jedna urzadza pokoj dla dziecka, inna myje oknaPowagi troche laski kochane!

laska wyluzuj okno nie zając .Może Karowa to tak fajny szpital że paulka chce dziecko w inkubatorze tam ogladaćlaska wyluzuj okno nie zając .