Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooooooooo to musi mega bobasowa kulka być, skoro 56cm i taka wagaLaska na lutówkach urodziła dziecko 56 cm i 5260g, poród SN....to dopiero szacun
![]()

Laska na lutówkach urodziła dziecko 56 cm i 5260g, poród SN....to dopiero szacun
![]()
Fantastycznie, my zobaczymy jak to z małą będzie. Rezerwacji urlopu rodzinnego jeszcze nie robimy, póki co moja firma nam tydzień w Mrągowie już zaplanowałaJupi!! Właśnie zarezerwowałam wczasy nad morzem :-) na sierpień :-) jeszcze tylko w poniedziałek pośle zaliczkę i jedziemy![]()
ale się cieszę...

Laska na lutówkach urodziła dziecko 56 cm i 5260g, poród SN....to dopiero szacun
![]()
![]()

i nie chce sobie wyobrażac nawet jak ten masaż boli .
Szymek np. dwa dni temu sam mi przytargał nocniczek i pokazał że chce siku
zdjęłam mu pieluche i ładnie zrobił . teraz chodze i go pytam co jakiś czas czy chce i czasami pokazuje że tak i robi. no i strasznie chce robić to co ja . ściera ze mną kurze , odkurza , łazi z mopem , ładuje mi pranie do pralki . W sumie mało gada ale dużo bardzo pokazuje żeby mu dac czy coś chce , ciągnie nas za ręce i pokazuje o co mu chodzi .
Niby drobiazgi ale masz racje cieszą strasznie

o pierwszym mama to już nie wspomne nawetno niby nie... i mam nadzieje ze nie dane mi bedzie sie przekonywac....Katik
jeszczed nie doświadczyłas przyjemności pod tytułem: "masaż szyjki macicy" ja mialam tego od cholery robione bo sie nei chciala rozwierac i ryczalam przy tym tak ze skurcze to pikus
no ale nie chce nikogo straszyc