Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Katik powiem ci szczerze, że nie wiem choć to druga moja ciąża. Ja tam do bezpieczeństwa wole myśleć że po skończonym 36 tygodniu czyli jeszcze tydzień...
Jestem po krótkiej nocce, bo znajomi postanowili posiedzieć u nas do 2, ale o dziwo wytrzymałam bez problemu :-) A się tak cieszę na dzisiejsze popołudnie, bo zaplonawyłyśmy z koleżankami babski wypad - zakupy i jakaś miła knajpka by poplotkować. Trzeba korzystać, bo niebawem się trochę "ukróci" :-)Co do dzieci racja całkowita każda nowa rzecz cieszy i to bardzoSzymek np. dwa dni temu sam mi przytargał nocniczek i pokazał że chce siku
zdjęłam mu pieluche i ładnie zrobił . teraz chodze i go pytam co jakiś czas czy chce i czasami pokazuje że tak i robi. no i strasznie chce robić to co ja . ściera ze mną kurze , odkurza , łazi z mopem , ładuje mi pranie do pralki . W sumie mało gada ale dużo bardzo pokazuje żeby mu dac czy coś chce , ciągnie nas za ręce i pokazuje o co mu chodzi .
Niby drobiazgi ale masz racje cieszą strasznie
Pomine już taki duperel jak przychodzi taki maluch splata rączki na szyji i daje buziaka ;-) To juz człowiek się rozpływao pierwszym mama to już nie wspomne nawet

.Już gdzieś kiedyś było na ten temat.. Jeżeli dobrze pamiętam to skończyło się na tym, że Polska nie jest chyba jeszcze przygotowana za dobrze w tym temacie i nie ma pewności, że krew będzie właściwie przechowywana:-( No, ale jeśli masz na to pieniądze i chcesz to korzystajMam jeszcze takie pytanie, czy któraś z Was korzystała bądź będzie korzystała z banku krwi pępowinowej?? Może jakiś super fachowy artykuł macie czy coś, bo ja się cały czas zastanawiam, czasu coraz mniej, a decyzja nie podjęta. Same sprzeczne informacje do mnie docierają, staram się na internecie coś znaleźć, ale bezstronnego, a nie informacje z banków.
Jeśli coś takiego macie podeślijcie proszę. Z góry dziękuję.

annaoj kce pisze:Tez już zarezerwowała wczasy, głównie ze względu na synka, od momentu jak poszedł do przedszkola dość często choruje. Mam nadzieje, że nasze polskie morze dobrze mu zrobi. Apropo morza, to z cenami powariowali
Mam jeszcze takie pytanie, czy któraś z Was korzystała bądź będzie korzystała z banku krwi pępowinowej?? Może jakiś super fachowy artykuł macie czy coś, bo ja się cały czas zastanawiam, czasu coraz mniej, a decyzja nie podjęta. Same sprzeczne informacje do mnie docierają, staram się na internecie coś znaleźć, ale bezstronnego, a nie informacje z banków.
Jeśli coś takiego macie podeślijcie proszę. Z góry dziękuję.
ponadto mój ból w pachwinach osiągnął wczoraj chyba apogeum. Trochę miałam absorbujący dzionek- bo i piekłam ciasto, gotowałam, trochę ogarniałam mieszkanie, potem jazda do lekarza, trochę za kółkiem i tym oto sposobem całkowicie opadłam z sił. Dziś z rana na dzień dobry no-spa co rzadko mi się zdarza bo brzuchol twardy a mały znowu daje czadu- ale czuje się już lepiej.
więc już nie moge się doczekać jak pokaze mamuni wszystko co mam dla Antosia.Zależy gdzie chcesz jechać... tam gdzie my nie płaciliśmy aż tak dużo...ale też nie jest to kurort znany powszechnie, tylko wioska nas samiusieńkim możem...atrakcji dla dzieci jest sporo a plaża b. blisko czysta i szeroka