Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

widze, ze coraz wiecej nas, witam wszystkie nowe mamusie i ich fasolki!! ostatnio pobolewa mnie ciagle brzuch i jakos nie mam ochoty na nic, a co do dziewczyn ktore juz przytyly: to jestem z wami, sama jestem w szoku jak na wage wchodze i tez juz sobie kupilam wieksze spodnie..
a ta historia od 13x13 z ta kupa to rozbawila mnie do lez
oki doki chyba tez pojde spac, pa
widzę że weekend postowo spokojny:-)
dobrze że z wymiotami sobie poradziłam bo załamka -jak sierota losu wyglądałam;-) życzę wytrwałości i odnalezienia sposobu na ich wyeliminowanie... jak się nie uda to pamiętaj że przejdzie za ok 6 tygodni

uśmiałam się co niemiara
czy tak czy siak gratuluję i spokojnych 9 miesięcy:-)
dobrze że wszytsko jest ok z maluchem
trzymam kciuki za egzaminy i wizytę
waga wagą ważne żeby maluch był zdrowiutki i różowitki -całe lato będzie przed nami na gubienie:-)
a co on robi trzeba wierzyć ze jest słuszne. Jeśli ten Ci nie odpowiad to zmień al co on by miał jeszcze robić? ja co wizytę mam skierowanie na mocz i morfologię, dużo rozmów które nic nie wnoszą bo -nudnosi muszą być, wymioty muszą być a ból brzucha -taka uroda
pośmiejemy się trochę i pogadamy o moim samopoczuciu. Lekarza ie zmieniłabym za nic:-)Witam się w niedzielę -ja już po śniadaniu dawce prochówwidzę że weekend postowo spokojny:-)
Elma super odpowiedź. A co na to lekarz powiedział? wyjaśnił to jakoś czy tylko mówił z tak czasem jest:-)