studjujacamama
Fanka BB :)
koszmary tez od ciąży mogą być, to częste. Właśnie wróciłam od gina. Widziałam dzidzie. Ale przeżycie, dobrze, że miałam radiologię, bo jak mówił lekarz, na tym etapie mało co kto widzi. I mówię Wam, to jest chłopak
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wspaniale, że same dobre wiadomości
keisha witam serdecznie
nie panikujcie tak z tymi badaniami, tydzień w jedną czy w druga nie robi różnicy![]()
fantastyczniehej, bylam na usg dzisiaj i widzialam Bobo i serduszko jak mu bije i machalo (do mnie) raczka!! to bylo niesamowite, bylam tak samo wzruszona jak bylam z corka na pierwszym usg

trzymam kciuki by wszystko bylo dobrze!!!!!!Witajcie kochane ja dzisiaj wróciłam do domku po tygodniowej nie obecnosci. Niestety pobyt w szpitalu nie był słodki ale najwazniejsze ze z dzidzia wszystko dobrze.miałam dzisiaj usg i nasz smerfus lub smerfetkka ma 1,4cm i serduszko bjie. Plamienia ustały ale krwiak jest powoli zaczyna sie wchłaniac ale mówili ze od czasu do czasu moze sie otworzyc i moge plamic. 14wezwsnia mam wizyte u mojej ginki i z nia porozmawiam:-) kochane brakowało mi was bardzo :-):-) ja juz jestem w domku i mam lezec ale dzidziaj dzidzius dał popalic i mamusia wymiotowała pare razy.buziaczki kochane odezwe sie póxniej
ale slodziutko...ja już po wizycie, dzidzia ma się świetnie, ma 14,4 mm i jest straszną wircipietą, przez cało usg sie wierciło, to machało nóżką to rączką :-)
.

gratulacje ;-);-)dziewcznyny moje kochane musze sie pochwalic nasz maly groszek ma 2.75cm i serduszko bijace 180 uderzen na minute)
Właśnie wróciłam od gina. Widziałam dzidzie. Ale przeżycie, dobrze, że miałam radiologię, bo jak mówił lekarz, na tym etapie mało co kto widzi. I mówię Wam, to jest chłopak![]()
super !!!!!