• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Nie dał bo nawet tego nie drukował..... następna wizyta jest prywatna to na pewno mi da 'świeże' a teraz się nawet nie dopominałam bo robione miałam za free i na lewo bo normalnie i tak się płaci (...)

reklama
reklama
właśnie wróciłam z usg w szpitalu od lekarza wszysko jest ok moja fasolka mierzy 2,5cm :szok: i lekarz mówił że to 6,5 tygodnia :-D guza żadnego nie widzi :) w kocu wierze ze jestem w ciąży bo pęcherzyk nie jest pusty i serducho mu bije :)
super, bardzo sie ciesze :tak:
wczoraj byłam u lekarza i moja dzidzia ma juz 23,1 mm wzrostu:-) kulbaczy sie w moim brzuszku na pępowinie i chyba nawet do nas pomachał/a. :-D lekarz tak długo wywijał kijkiem od usg, aż mój mąż nie był w pełni usatysfakcjonowany i otrzymał piekne zdjęcie do chwalenie sie na prawo i lewo. serduszko buje mocno i wszytko z nami ok. no i dlatego jestesmy najwszęśliwszym małżeństwem na świecie:-):-D:-)
heh, w pierwszym momencie myslalam, ze napisalas 23 cm... i zrobilam wielkie oczy :-D:-D:-D gratulacje!!!!
Gratuluję!! Też chcę już zdjęcie mojego Maleństwa!!:-)
Od dziś 2 tyg, i będę miała to się pochwalę;-)
ja dokladnie tez 2 tygodnie i zobacze mojego Smerfusia :tak::-):-)

Witam nowe Mamuski...
Mnie dzis naszlo na makaron z serem bialym :szok: To danie mojego dziecinstwa, nawet nie wiem ile lat juz nawet o nim nie myslalam, a dzis zachcianka jak cholerka...
No i glowe mi dzis rozrywa, deszcz sie zbliza. Zawsze bylam pogodynka z bolem glowy na deszcz, ale to co sie dzieje teraz w ciazy to wprost nie do pomyslenia jest. Kazda zmiana pogody odczuwalna jest w mojej glowie...

aaaaaa, no i zapomnialabym. Wczoraj podczas kapieli wchodzi do lazienki maz, i od progu mowi: wow... Twoje piersi sa juz tak czadowo duze....
a po chwili: i wiesz co? Chyba pojde sobie troszke na komputerze pograc... bo to juz chyba ostatki z rozrywek. Patrzac na wielkosc Twojego brzucha smiem twierdzic ze tam cala gromadka dzieci siedzi a nie tylko jeden... :rofl2::rofl2::rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry