dziewczyny, czy nie uwazacie,ze niektore tematy mozna spokojnie poruszyc na watku głównym?
Sandra, przepraszam jesli Cie uraże, ale mysle, ze temat cwiczen miesni kegla nie jest tyle rozciagliwy, zeby tworzyc dla niego nowy watek, owszem to jest wazny temat, ale spokojnie mozemy o tym pogadac na głównym. Zreszta i tak zaraz sie pojawią komentarze typu: znowu nowy wątek :-)
No właśnie wlazłam i się załamałam I ZNOWY NOWY WATEK

Porzadki trza zrobić i tyle , bo teraz juz jest tyle watków a jak się urodza dzieci to co dopiero bedzie watki : pierwszy zabek , drugi trzeci , rzadka kupa

Tm gdzie pisze na wrześniu na pocz,atku było mniej wi,ecej tak
Główny taki jak teraz piszemy
Watek z przepisami i o jedzonku - można zawsze dac jakis fajny przepis może się komu przyda , cz co która je , na co ma ochote itp , wszystko w jednym
- wątek zakupowy - dla dzidzi , dla nas , linki fajne , foty rzeczy jakie sie kupiło itp
- mama u lekarza - czyli nasze wizyty , bo zawsze tez dobrze jak to jest w kupie , może ktoś coś potrzebego napisze i bedzie mozna znaleźć .
- wątek z listą mam ( przesyła się na priv do moda ) i wtedy jedna osoba robi taką liste i jest ładnie i slicznie
Zawsze mozna jeszcze coś fajnego zmontować wspólnymi siłami .
Do tego warto napisać jakis prosty regulamin , aby nowa osoba nie wchodziła i na dzień dobry nie zakładała watku .
Potem się pojawały : torby do szpitala , pielegnacja dzieci i tym podobne .
Przeczytałam wszystko ale tak już jestem padnieta że nie wiem co miałam komu napisac . Byłam cały dzień u kolezanki która ma 4 miesiecznego synka i mój dał mi w kośc na placu zabaw

Dotarł do domu z cała piaskownica we włosach , do tego jeszcze zakupasy w tesco i padam