Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
Ja jutro tez do pracy:-(
Ja od 2 lat 8 miesięcy i 1 dnia mam pracę 24 godziny na dobę, bez uwzględnienia weekendów, świąt i tym podobnych, hehehe

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jutro tez do pracy:-(

Ja od 2 lat 8 miesięcy i 1 dnia mam pracę 24 godziny na dobę, bez uwzględnienia weekendów, świąt i tym podobnych, hehehe![]()

, ale pomyslalam sobie ze jak mi minie juz 3 miesiac, to wroce do pracy, bo tak siedziec caly dzien w domu to juz chyba niedlugo zwariuje
zycze wszystkim milego weekendu i ladnej pogody!!! zagladne tu potem i zobacze co robicie
paco do pokarmu, to dostałam dopiero w 3 dobie po porodzie, był tak obfity, że karmiłam do 1,5 roczku i mogłabym dłużej tylko sama przerwałam
a przez całą ciąże nie bylopokarmu ani widu ani słychu
więc nei przejmujcie się czasem jak któraś nie ma oznak

hej dziewczyny!
ja tam weekendu nie odczuwam, bo mam codziennie weekend..., ale pomyslalam sobie ze jak mi minie juz 3 miesiac, to wroce do pracy, bo tak siedziec caly dzien w domu to juz chyba niedlugo zwariuje
zycze wszystkim milego weekendu i ladnej pogody!!! zagladne tu potem i zobacze co robicie
pa