jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
dziekuje Ci Maupeczko
....
mowisz ze w Meksyku??
to moze ja tez sie przejade
....
postaram sie z nimi wygrac....
mowisz ze w Meksyku??

to moze ja tez sie przejade
....postaram sie z nimi wygrac....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

....
nie wiem czy to dobrze czy źleUSG genetyczne mam 25 wrz. Już nie mogę sie doczekać, bo dawno kropka nie widziałam :-) Mąż być nie może, ale płytę dają, to potem pooglądamy w domku.
A rano odebrałam wyniki i wyszło mi, że od poprzedniej ciąży mój własny i prywatny kot toksoplazmozy do domu nie przytargał... wynik jak był ujemny, tak nadal jest ;-) No, ale skoro przez 5 lat nieustannej bytności z kotem nie nabyłam, to myślę, że przez pozostałych 6,5 miesiąca ciąży też się uda.
:-)
Co do kota to wiem że nie wolno nam tylko po kocie sprzatać ( znaczy się kuwety ) bo w odchodach się to przenosi . A tak to nie ma raczej jak załapać A ja sie pochwale, że mam dziś trzecią rocznicę ślubu :-) Więc laseczki nie liczcie, że bede dzis obecna na forum......w szczególności wieczorem ;-)
;-)