Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a co do dokarmiania, jesli dokarmie mala butla na wieczor raz i raz w nocy, to zaburzy mi sie laktacja rzeczywiscie? bede w tym czasie odciagala mleko laktatorem i do zamrazalki... bedzie tak ok?

jedynie kartę ciąży i z uśmiechem mnie zaprosili, a to wg USG mam na dzisiaj termin (chociaż lekarze od początku mówili mi, że u mnie USG jest bardziej prawdopodobne, bo za każdym razem USG pokazywało bardziej zaawansowaną ciążę niż termin OM)
teraz nie musi się bawić sztucznymi lalkami :-) ma żywego braciszka
to lepsze niż najdroższa lala... no oczywiście do czasu pierwszej walki no ale na to przyjdzie czas... Super, że znalazłaś czas aby zaktualizować listę :-) prawdziwa Matka Polka - dla każdego znajdzie chwilę ;-)
do Paulki można napisać eska - w namiarach z tego co pamiętam jest numer do niej :-)
a jak chce podnieść prawą nogę, żeby się ubrać to mam tak mocno przeszywający ból że prawie lecę w dół
heh... KUBUŚ SZUKAJ GUZIKA OPEN - MATKA MA DOŚĆ NOSZENIA CIEBIE W BRZUCHU !!witajcie dziewczyny :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Nareszcie jesteśmy w domu od 2 godz. Całe 12 długieeee dni w szpitalu. Ale cale szczęście mała jest już zdrowa. :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Muszę się ogarnąć po szpitalu, nacieszyć mężem i domem, więc na razie nie mam czasu nadrabiać. Wkrótce się odezwę.
Pozdrawiam wszystkie mamy i oczekujący na swój skarb
ooowitajcie dziewczyny :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Nareszcie jesteśmy w domu od 2 godz. Całe 12 długieeee dni w szpitalu. Ale cale szczęście mała jest już zdrowa. :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Muszę się ogarnąć po szpitalu, nacieszyć mężem i domem, więc na razie nie mam czasu nadrabiać. Wkrótce się odezwę.
Pozdrawiam wszystkie mamy i oczekujący na swój skarb
nie wiem co jest z moja mala, jak je to jest ok, potem juz nie chce jesc i zaczyna krzyczec, przykladam do cycka to nie chce a krzyczy! brzuch ja boli czy co? musze ja przytulac na rekach, uspokajac, po godzince zasnie i potem sie szybko wybudza i jakos charczy...ale nie placze, jak sie obudzi to tez nie placze.. tylko jakos po jedzeniu... jutro przyjdzie polozna to popytam, ale moze wy tez cos takiego macie?