jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
ja chce juz trzymac Bobo na raczkach
!!!!!!!!!!!!!
ahhh....
ahhh....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Brak mi słów jak czytam o kobietach, które pozbywają się z domu kota (np. wywożąc go lub oddając do schroniska) - wystarczy zachować podtawowe środki ostrożnosci (i czystości) i zagrożenia nie ma.
Moje koty wrócą do salonu po ciąży - teraz nie mogą bo nie mam serca zrobić z nich niewychodzących, nie polujących domatorów ;-)
ej kochane mam krwiaka... bylam dzisiaj w szpitalu i masakra.... widzialam jak maluszek sie obracal z jednego boku na drugi na USG
.... boooomba
![]()
Moje dziecko samo chodzi , wczoraj pierwszy raz mu się udało , myslałam że do dziś zapomni ale gania jak szalony /..Ale słodki widok jak buja się tak śmiesznie na tych nóżkach ;-)
Dziewczyny co sadzicie o piciu zielonej herbaty i jedzeniu pasztetu?
Serducho bije miarowo, a reszta tych wszystkich norm też jest prawidłowa. Narazie nie widać żadnych wad- oby tak dalej! :-)
Mnie najbardziej urzekły maleńkie paluszki w rączkach które tak uroczo zaciskało w piąstkę- rozkoszne! No i mała stópka któa też nam pomachało!
Generalnie było super!
ja chce juz trzymac Bobo na raczkach!!!!!!!!!!!!!
ahhh....
Kochana ja mam tak codziennie od jakiegos czasu.... same bebe sny... i cala roztrzesiona chodze.... straszne to wszystko jest.... a jezeli te sny cos mowia??!!
Ja tak samo sprzątam od lat. mam przeciwciała toksoplazmozy w organiźmie, ale zakażenia nie mam, ale tak jak i u Ciebie na wszelki wypadek kuwetami zajmuje się mój mężczyzna![]()