reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witajcie kochane
Ja nadal 2w1 w nocy troszke mnie meczyly przepowiadajce ale ogolnie sie wyspalam.
Widze ma magda zrobila nam niespodzianke i sie wczoraj wieczorem rozpakowala,ehhh ja tez chce juz urodzic:tak:

witam, melduje sie 2 w 1. Skorcze od 23 do 3 rano, potem przeszlo... A teraz spokoj... Pogoda ladna wiec spacerek i sprzatanko... i oczekiwanie:-)

Pozdrawiam
B.

Salamandra a wszystko się zaczęło od Kwiatuszkowego marchewkowego ciasta.... Serio to było moje pierwsze ciacho. W kuchni to ja lubiłam piec,ale pizzę, cannelloni, lasagne i wszystko co włoskie,ale ciast niet. Ostatnio się rozkręciłam, stąd pewnie te 17kg na plusie. A przepis na babkę mam super prosty (dodaję kisiel i wychodzi w fajnych kolorach). Jak któraś chce to wrzucę przepis na kulinarny.

gosia, ja też nie wiedziałam jak wyglądają skurcze - do dzisiejszej nocy... tak jak dziewczyny wiele razy pisały ból jest podobny jak w czasie okresu w dole brzucha tak mocno boli...

magda zrobiła nam naprawdę niespodziankę i w dodatku jako chyba pierwsza urodziła dokładnie w terminie :-D w 40tyg :-)

witmy się sobotnie....2in1:eek:
wczoraj wieczorem Antonio tak mnie przekopał że myslałam że nie usnę...nie wiem co to ale miłąm takie uczucie wciągania-zasysania brzucha do środka i wtedy mały świrował. Takie samo uczucie miałam pod oxy w poniedziałek ale położna powiedziała że to nie skurcze bo zapis nie wykazał...wiec pewnie tym razem to te moja fantazja:wściekła/y:matko ja nie urodze chyba nigdy- rozwarcia brak, szyjka zamknięta, skurczy niet....i co teraz??a ja tak marze o tym żeby mnie nagle chwyciło, żebym pojechala do szpitala i szybko urodziła....bo cala ta szopka okołoporodowa typu masaze, oxy itp mnie nie kręci:confused2:
achh....moze uda mi sie dzis pospacerowac troche choć siły nie mam ....
miłego dnia moje drogie ....łacze się z wami w bólu:sorry:
a pozostale szczesliwe mamusie serdecznie podawiam i buzi dla smerfusiów

Witam się także :-)

U Nas spokój, pogoda piękna S wstał z samego rana i pomalował duży pokój, gdy jeszcze smacznie spałam :-)

Kici, Barbarka piszecie, że męczyły Was skurcze, a ja niby mam (na ktg wychodzą wyraźnie na 100) ale nic kompletnie nie bolą Gin nawet wczoraj na mnie tak dziwnie patrzyła, chyba czy na poważnie mówię i stwierdziła, że będę miała bezbolesny poród :-D Dobrze by było :-p

Magda gratuluję z całego serca :-)
To 16.04 mamy obsadzony :tak:

reklama
Kamisia idziemy "łeb w łeb" :-) Wyglada na to, że pierwsze wyliczone nam terminy będą tymi prawdziwymi
kici i barbarka zróbcie nam niespodziankę :-)
kittek hehe ja tak samo! marchewkowe to pierwsze, które mi wyszło i potem to już drożdżówki, strucla makowa na święta, babka wronki i inne :-) ale karpatki i sernika to chyba bym się nie odważyła :-D a tę kisielową wrzuć na wątek to czyms na weekend zaskoczę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry