• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniówki 2010!!!

dziewczyny mam pytanie
Julka jest dokarmiana butelką bebilonem 1 - zdarza jej się większe ulanie oraz od dwóch dni ma na przemian raz normalną kupkę raz twardą takie bobki - czy mam ją dopajać - a jak tak to czym, wodą czy herbatkami i ile tego podawać.

Daj jej z rana wode letnią do picia powinno być lepiej z kupami . zacznij od wody .

Witam się i ja...
S po pierwszej kąpieli i obcinaniu pazurków

I od razu z grubiej rury ;-)
Ile macie stopni ciepła w domu? czymś dogrzewacie? bo ja akurat sypialnię mam chłodną i nie mam zamiaru niczym grzać... ja bym padła a mała zrobiła się ciepłolubna (w nocy ok 17-19stopni)

Czy maluchy śpią w swoich pokojach? bo ja się boję ze jak mała będzie u siebie a ja u siebie to nie usłyszę Ejej albo mi się rozkrzyczy na dobre i cieżko będzie ją uspokoić...

Ech -to się chyba zrobi mój "wątek głóny":-p;-)

Ja mam w sypialni ok 20 stopni i jest ok mała otulona kocem i jej ciepło. w pokoju narazie jest z nami bo po co niby w nocy biegac wywale ją do szymka jak zacznie lepiej spac

reklama
Joł
Ja czesto czytam ale jakoś nie mam weny na pisanie no i czasu brak jak już doczytam cokolwiek to już ide spać albo coś mam do zrobienia i nie mam czasu napisać ..
Ot taki live :)

Hello :)

Widzę, że Ewcia pobiła wszystkich- 5kg Hubcio i jeszcze bez nacięcia- wow! szacun pełny ;D

A u nas wczoraj wróciły kolki :/ ehh.. i jeszcze jakaś lekka wysypka na buźce... coś musiałam zjeść co ją uczuliło...może delicje bo zjadłam kilka a czekolada moze uczulać ;/ ehhh... nie dość że mam pokarmu tyle co kot napłakał to jeszcze musze być na diecie :/

Miłego wieczorku mamusie :)
Lece ponadrabiać inne wątki...

Dobiega 21:00 i mi znów brzuszek regularnie twardnieje.. ale nic nie boli.. więc pewnie rano ponownie wszystko się uspokoi.. Niby bym już chciała, ale się boję.. Boję się, ale wiem, że mnie poród nie ominie, więc może już lepiej teraz.. Sama nie wiem.. Marudzę jak baba w ciąży:D
Wg mojej pierwszej super gin. dziś miał być TEN dzień, a tu doopa.. Trochę rozczarowana jestem:-(

KICI...już nie wiem co Ci życzyc..licze na dobre wiesci :-)
13x13 no to teraz tylko życzyć szczęśliwego macierzyństwa!!
A Hubcio.... prawdziwy mężczyzna nam się tu urodził! To już rekord nie do pobicia :-D

No i Kici pojechała..- info na SMS-owym. Chyba zdublowałam się w tej kwestii z Wronką (pisałyśmy równocześnie), ale co tam;-)

Kici69 - Kciuki mocno zaciśnięte!!

A mi brzuch twardnieje i puszcza.. za chwilę znów twardnieje.. i znów puszcza..
Idę sobie prysznic wziąć i wskakuję do łóżeczka.
Spokojnej nocy, Kwietnióweczki!!

Mój Michał jest zimnolubny. Mamy w pokoju 20 stopni a w nocy 19, a on tylko w pajacu (bez body) i pielusze. Jak ubrany grubiej, to zaraz potówki. A jak to jest z pazurkami? Można obcinać od razu? Bo mi mówili,z e po miesiącu, ale mały całą buzię drapie, niedrapki zrzuca.

Witam się i ja...
S po pierwszej kąpieli i obcinaniu pazurków

I od razu z grubiej rury ;-)
Ile macie stopni ciepła w domu? czymś dogrzewacie? bo ja akurat sypialnię mam chłodną i nie mam zamiaru niczym grzać... ja bym padła a mała zrobiła się ciepłolubna (w nocy ok 17-19stopni)

Czy maluchy śpią w swoich pokojach? bo ja się boję ze jak mała będzie u siebie a ja u siebie to nie usłyszę Ejej albo mi się rozkrzyczy na dobre i cieżko będzie ją uspokoić...

Ech -to się chyba zrobi mój "wątek głóny":-p;-)
My mamy 21-22 stopnie, ale cały czas mamy mikro-uchył na oknie żeby było świeże powietrze. Po kąpieli nie zakładam żadnej czapeczki, suszę Małej głowę ręcznikiem.
Córeczka śpi z nami w pokoju - nie ma jeszcze swojego, planujemy jej zrobić za kilka miesięcy, więc u nas i tak nie ma alternatywy :-)

Mój Michał jest zimnolubny. Mamy w pokoju 20 stopni a w nocy 19, a on tylko w pajacu (bez body) i pielusze. Jak ubrany grubiej, to zaraz potówki. A jak to jest z pazurkami? Można obcinać od razu? Bo mi mówili,z e po miesiącu, ale mały całą buzię drapie, niedrapki zrzuca.

Ja tutaj na forum dopiero usłyszałam (chyba Justa pisała), że się nie obcina. Tylko czemu? Ja mojej już po tygodniu obcięłam bo miała bardzo długie - wygotowałam jej nożyczki do paznokietków i obcięłam. Od tej pory obcinałam już ze 3 razy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry