Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Super że z Małym wszystko dobrze i fajnie że szwy już masz zdjęte. Weronika na pewno się ucieszy jak zobaczy mame i tate:-) 
Troszeczkę bolało, ale jest do zniesienia. zresztą wydaje mi się,że to troszkę w psychice ten ból siedzi, po porodzie każda ingerencja w podwozie na samą myśl boliWronka - piękną niespodziankę córci zrobicie, ucieszy się mała;-) No i fajnie, że u Was wszystko O.K. Czy to zdejmowanie szwów boli??
Dzień dobry
Wronka nie ukrywam że mogliście już wczoraj spacerować z Boryskiem u mnie też spacer był ale bardziej w celu wywołania. Super że z Małym wszystko dobrze i fajnie że szwy już masz zdjęte. Weronika na pewno się ucieszy jak zobaczy mame i tate:-)
Miłego dnia !

, a mi zaraz cycki eksplodują
Poza tym czuje się taka niedołężna- nie mam energii i nawet nie chce mi się wyjść ma ławkę przed blok.A na domiar złego właśnie zbiłam pokaźny słoik z własnorobnym przecierem pomidorowym w efekcie czego cała lodówka i pół kuchni zaległo w szkłach i przecierze- a ja z tej niemocy usiadłam poryczałam się jak bóbr a co najgorsze nie wiedziałam nawet jak zabrać się za sprzątanie....

annaoj kce też oststanio myślałm że już tylko nas tu garstka została nie rozpakowanych a wiadomo mamusie teraz na innym wątku raczej siedzą- Kwietniowe maleństwa![]()