Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-).
. Ale to chyba dlatego że bardziej byśmy chcieli mieć drugą córusię:-). A jak będzie chłopczyk to też fajnie, będzie parka
.
(jednak muszę się także przyznać, że po 2,5 roku starań każdy test jest coraz trudniejszy:-().
Coyote, to nie edyta ma testować, tylko ja;-)
Dziewczyny, nie mam regularnych cykli jak w zegarku i kiedyś zdarzały się opóźnienia, dlatego postanowiłam czekać 14 dni i wtedy zatestować, no i może formalnie dołączyć do Waszego grona(jednak muszę się także przyznać, że po 2,5 roku starań każdy test jest coraz trudniejszy:-().
Miłego dnia Wam życzę.![]()

zobaczymy co pani doktor powie mam nadzieje ze z fasolka wszystko dobrze, a pozatym mdłosci brak,apetytu brak, zmeczenie jest. MIŁEGO DNIA I BUZIAKI DLA WAS :-)

Ide dzisiaj do lekarza i przyznam ze strasznie sie boje bardzo boli mnie brzuchzobaczymy co pani doktor powie mam nadzieje ze z fasolka wszystko dobrze, a pozatym mdłosci brak,apetytu brak, zmeczenie jest. MIŁEGO DNIA I BUZIAKI DLA WAS :-)
a to większe szanse na sukces.