Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
super ze z tym waszym konfliktem s. sie wyjasnilo, takze juz sie martwic nie musisz

. Od trzech tygodni nie czuję się za dobrze, ogólne zmęczenie i czasami mdłości.
. 
A ja na czczo... Mdlosci niesamowite, bo w koncu ranek bez krakersa to ranek stracony... jednym slowem masakra... Caly dzien ZDYCHALAM, mdlilo mnie, bylo mi slabo, spalam ze 2-3h w ciagu dnia, bolala mnie glowa, wstac z lozka nie moglam bo ciezko bylo mi zlapac pion... az tak zle to sie nigdy jeszcze w ciazy nie czulam. Doszlam do wniosku, ze jednak lepiej chodzic na klucie czesciej, ale zeby upuszczali mniej krwi, bo ja przez caly dzien bylam do niczego :-(ja sie dolaczam do grona kwietniowe:-)
Jaki masz termin wg OM i USG?U mnie dziś kiepski nastrój:-( Od dwóch dni czuję kłucie w pochwie - to jest trudne do opisania, takie jakby kłucie igłą z prawej strony. Nie mam żadnych brzydkich upławów, żadnej krwi itp, ale to taki rodzaj bólu, którego jeszcze nie odczuwałam, więc mnie niepokoi. Do lekarza wybieram się w środę dopiero, a przede mną długa podróż na drugi koniec Polski...
Odczuwacie może coś takiego? Może to tylko jakieś nerwobóle, nie chcę się denerwować niepotrzebnie.
Wiec moze to norma
pewnie dziecko Cie kopie i Ci promieniuje na nerwy w piczce ;-);-);-)Witajcie! Trochę mnie tu nie było, podczytywałam forum ale jakoś nie miałam siły nawet pisać. Od trzech tygodni nie czuję się za dobrze, ogólne zmęczenie i czasami mdłości.
Wczoraj bylam na USG, według @ powinnam być teraz w 14 tc, jakież było moje zdziwienie gdy lekarz powiedział, że to jest 10/11 tc. Teraz sie wyjaśniło dlaczego dopiero niedawno dopadly mnie objawy ciążowe. Do gina idę w poniedziałek i ciekawe na kiedy teraz wyliczy mi termin.
Trzymajcie się cieplutko!:-)
olapolap współczuję, mam nadzieję ze następnym razem bedzie lepiej! najgorsze badanie dopiero przed nami tzn ten test obciążenia glukozą, idziesz na czczo, pijesz takie strasznie słodkie świństwo i czekasz godzinke, masakra, jak nigdzy nie miałam żadnych mdłości etc tak przy tym myślałam że zejdę...
droga maupko jeżeli bardzo się niepokoisz to możesz zrobić te badania na toxo bez skierowania ja chodze prywatnie do gina i ona mi nie dawała żadnego skierowania tylko zapisała na kartce jakie badania muszę zrobić, poszłam do laboratorium no i zrobili mi te badania bez problemu koszt samego toxo to około 25 zł.Dzis rozmawialam z moja matka. Okazalo sie, ze gdy byla ze mna w drugim miesiacu ciazy przeszla toksoplazmoze. Szczesliwie tylko 15% ciaz w tak wczesnym stadium konczy sie tragicznie. Czy Wy, kochane babeczki, macie jakiekolwiek pojecie o tym czy moja Zeberka moze byc zagrozona, a moze dzieki temu, ze moja matka przeszla tokso bedac w ciazy - mam przeciwciala. Z lekarzem bede sie widziec dopiero za jakies 2 tygodnie, wiec do tego czasu zadnych badan nie moge przeprowadzic, bo sie nie da bez skierowania.