reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Dołączam do Mc Donaldsowych zachcianek - ja nie mogę oprzeć się szejkowi waniliowemu i hamburgerom, w ogóle największą ochotę mam właśnie na takie fast foodowe świństwa. A ostatnio zachciało mi się twarożku, zrobiłam sobie całą michę ze szczypiorkiem i rzodkiewką, zjadłam jakieś straszne ilości i pół nocy cierpiałam.

Dziś pierwszy raz od ponad miesiąca doznałam jakiegoś przypływu energii, wysprzątałam całe mieszkanko, P od razu poprawił się humor, że mu żona do życia wraca

Dziś pierwszy raz od ponad miesiąca doznałam jakiegoś przypływu energii, wysprzątałam całe mieszkanko, P od razu poprawił się humor, że mu żona do życia wraca
Jak ja Ci zazdroszcze! Tez bym chciala miec taki przyplyw energii, a tu tylko zmeczona i zmeczona. Co prawda juz nie tak jak na poczatku ciazy, ale nadal duuuzo bardziej niz normalnie. Wczoraj na przyklad mialam dzien wolny, ale tak mi sie chcialo spac caly dzien, ze ogolnie na nogach bylam tylko ok 7 godzin :szok: - wstalam o 10, poszlam za zakupy, spalam od 15 do 18, potem kolacja i o 20 znowu w lozku. Przerazajace, nie?

Aga ja dopiero od paru dni nie sypiam w dzień, wieczorem już o 20 marzę tylko o podusi. Teraz już na pewno z każdym dniem będziemy się czuć lepiej. Ja od początku września jestem na zwolnieniu, ale od poniedziałku wracam do pracy i niestety trzeba będzie wstawać o 5 rano:baffled:

kochane powiedzcie mi jedno, dzis byłam u nowego lekarza i badał puls moich kruszynek,słysząłm jak bije im serduszku, dał mi usg i nie wiem ile bile im na minutę, bo pisałyście, a ja nie umiem odczytać, są rózne cyferkiale nie wiem czy tego dotycza, prosze pomóżcie

ticker.php

ciałam tortille a dostałam ziemniaki, klopsiki i surówkę - mąż mi sie buntuje:-D ale w nagrode zjadłam pucharek lodów z bita smietaną, malinkami i polewa truskawkową:-D:-D:-D

staje sie realnym zagrozeniem dla wszystkich pobliskich cukierni:-)

czesc dziewczyny:-) ale tu naprodukowalyscie... i widze ze duzo sie wydarzylo
lady87 w szoku jestem, bardzo mi przykro, ja tez uwazam ze jakas niesprawiedliwosc na tym swiecie jest, ludzie ktorzy tak bardzo sie staraja, wyczekuja i moga wszystko swojejmu dziecku dac - to traca ta mozliwosc, a ci z "wpadowek", co nieraz nie chca nawet zatrzymac tego dziecka rodza... tylko nieraz szkoda mi takich dzieci...a juz szczegolnie jak dzieci dostaja dzieci...a wogole to szkoda gadac na ten temat, trzymaj sie kochana i nie poddawaj, u nas tez za trzecim razem sie udalo i mam nadzieje ze tym razem sie naprawde do konca uda - bo innej opcji nie ma - jak to powiedziala karola322
karola322 gratulacje!! super
reszte dziewczyn pozdrawiam i caluje

reklama
ewka aga dzieki za pocieszenie. Naprawde kurcze sie zle czulam ;-)
No ale fakt, ze wy tez macie takie niezdrowe zachcianki jest budujacy. Buzka dla was

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry