reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

dostałyśmy od pediatry skierowanie do poradni rehabilitacyjnej - Pani dr stwierdziła, że mała odgina się napięciowo - a po polsku przekręca się na jeden boczek i się delikatnie wygina (główkę do tyłu) - może któraś z Was spotkała się z czymś takim
za tydzień mamy pierwszą wizytę u rehabilitanta - ma ocenić co to jest i ewentualnie jakieś ćwiczenia zalecić
wez mnie nie strasz, bo Sebek tez tak robi...

Ehhh moje dziecko ulewa,po prawie kazdym karmieniu:-( niewiem dlaczego.Nie zawsze odbija po jedzeniu,jak nie udaje mu sie odbic na ramieniu,to stosuje sposob kwiatuszka choc tez nie zawsze skutkuje,martwie sie bo przez to ze Samuel ulewa chyba sie nie najada,i moze mniej przybierac na wadze:no:
Sebastian tez nie zawsze odbija:-( niewazne jakiej pozycji uzywamy i mnie to martwi, bo boje sie caly czas, ze sie zaksztusi czy cos...

reklama
czesc dziewczyny:-) wlasnie konczymy nocna przekaske:tak: znaczy mnie sie wydaje ze konczymy, a jak bedzie to zaraz zob:-p bo Maly wczoraj glodny byl jak wilk wiec moze i teraz mu 40 min nie wystarczy...
dziewczyny, czy karmiac mozna jesc... sledzie? bo mam taka ochote na sledzika ze glow mala!! ale boje sie troche ze Mlodemu zaszkodzi:zawstydzona/y:
acha, jeszvze jedno- co z kawa? pijecie?

Ostatnia edycja:
Do mamus ktore maja starszaczka w przedszkolach................
Kochane czy szczepicie na pneumokoki?ja mam 4 latke w domu przedszkolaczka i nie wiem co zrobic....ewe wtorek ide do szczepienia i co pediatra to inna opinia tak samo jak forum w necie..
Pozdrawiam

ja nie szczepie na pneumo...

Aniam witaj w klubie -raz ma raz nie ma -raz o 15 po spacerze raz o 18... wszyscy mi wmawiają ze to kolki a ja nie wiem... nie płacze godzinami, uspokaja się na trochę i znowu płacze... noce ma lepsze

aga ja też się boję tym bardziej ze już głowę przekręca na lewo i prawo jak leży na plecach, czasem śpi z główką nie na bok a na wprost a mi serce do gardła podchodzi... jak jej się nie odbije to staram się ją na boku ułożyć ale też się przekręci i robi co chce...

A my dziś na 13.45 do lekarza... niech zobaczy co z tym brzuszkiem, kupką ze śluzem itp... zobaczymy co z tego wyjdzie...

czesc dziewczyny:-) wlasnie konczymy nocna przekaske:tak: znaczy mnie sie wydaje ze konczymy, a jak bedzie to zaraz zob:-p bo Maly wczoraj glodny byl jak wilk wiec moze i teraz mu 40 min nie wystarczy...
dziewczyny, czy karmiac mozna jesc... sledzie? bo mam taka ochote na sledzika ze glow mala!! ale boje sie troche ze Mlodemu zaszkodzi:zawstydzona/y:
Co do śledzi to nie wiem, kawę do tej pory pilam (jedną dziennie), ale przeczytałam na necie ,że też może powodowac kolki:szok:, wiec dzisiaj juz tylko zbożówka. Właśnie odebrałam sobie ostatnią przyjemnośc jaka mi została :-(. No ale czego się nie robi dla dziecka:)

Dzsiaj jade z Borysem do pediatry, stwierdziłam,że niech go zobaczy, pogadam o tym charczeniu, obejrzy krostki na buzi, zobaczymy co powie na temat kolek itd, na 26 jestesmy uwmowieni na szczepienie, więc chce miec pewnosc ,że z synusiem wszystko ok.:-)

Ehhh moje dziecko ulewa,po prawie kazdym karmieniu:-( niewiem dlaczego.Nie zawsze odbija po jedzeniu,jak nie udaje mu sie odbic na ramieniu,to stosuje sposob kwiatuszka choc tez nie zawsze skutkuje,martwie sie bo przez to ze Samuel ulewa chyba sie nie najada,i moze mniej przybierac na wadze:no:

Borys tez mi ostatnio ulewa i tez sie martwie. Ech tak to juz jest z dzieciaczkami.

Kochane czy szczepicie na pneumokoki?ja mam 4 latke w domu przedszkolaczka i nie wiem co zrobic....ewe wtorek ide do szczepienia i co pediatra to inna opinia tak samo jak forum w necie..
Pozdrawiam

Pediatra radzi nam szczepić od razu więc zaszczepimy.

ja pije rano rozpuszczalną słabą z mlekiem
a po południu ricore
Pozdrawiam
ja mam dwulatkę i słyszałam ze meningokoki są w tym wieku większym zagrozeniem niż pneumo i na razie na meningo zaszczepilam

Pozdrawiam

nam lekarka doradziła, żeby zaszczepić na pneumo i meningokoki od razu i tak też zrobimy. syna szczepiłam dopiero jak skończył 2 lata, ale on był sam w domu, więc nie miał go kto zarazić.
ja się nad rotawirusami zastanawiam, sama nie wiem

reklama
Też się waham czy na rota szczepić. Lekarka mówiła, że jeżeli miałaby wybierać to lepiej zdecydować się na pneumokoki

Do góry